Lidl uskoro i na Limanu IV

28.03.2022 12:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Zbog velikog interesovanja Novosađana, 7. aprila otvoriće se peta Lidl prodavnica u njihovom gradu, na adresi Ive Andrića 16.

Tokom procesa izgradnje prodavnice, angažovane su domaće građevinske kompanije. Nova prodavnica na Limanu imaće 1.400 metara kvadratnih prodajne površine na prvom spratu, sa garažom u prizemlju.

Građani Novog Sada će u svom gradu, pored redovnog asortimana, uživati i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom. U susret uskršnjim praznicima, Lidl privremeno uvodi slatki Favorina asortiman, gde se u ponudi, između ostalog, mogu naći uskršnji kolač sa čokoladnim punjenjem, mešavina uskršnjih žele figura, kao i čokoladna jaja.

Ljubazni zaposleni, brze kase i preko 100 parking mesta, neke su od prednosti koje Lidl nudi Novosađanima i na novoj lokaciji, kako bi njihovu kupovinu učinio ugodnijom.

„Novi Sad polako, ali sigurno postaje naša druga kuća po broju prodavnica i drago nam je da interesovanje ne prestaje. Nastavićemo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta kroz redovne i akcijske ponude, kao i dodatne povoljnosti za korisnike Lidl Plus aplikacije i našeg programa lojalnosti”, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Da potrošači prepoznaju sve prednosti Lidl Plus aplikacije i da im je ona favorit, potvrđuje činjenica da je već duže vreme ova aplikacija na prvom mestu na rang listi Google Play-a u Srbiji*.

*na dan 28.3.2022. Google Play Store u Srbiji.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1000.79 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više