LIDL PLUS - VIŠE OD POLA MILIONA VERNIH POTROŠAČA

29.03.2022 10:00:00 | Nova Pazova

Lidl Plus

Kompanija Lidl Srbija je pre manje od mesec dana lansirala Lidl Plus – aplikaciju koja potrošačima omogućava da budu deo Lidlovog programa lojalnosti i svake nedelje uživaju u raznim pogodnostima i uštedama. Lidl Plus je već okupio više od 500.000 korisnika, a zbog velikog broja „skidanja“ ova aplikacija danima zauzima prvo mesto rang liste Google Play-a u Srbiji*.

Korišćenje aplikacije je jednostavno i besplatno. Sve što je potrebno je instalirati Lidl Plus na telefon putem Google Play Store-a, Apple Store-a ili AppGallery-a, potom otvoriti svoj lični nalog i aplikacija je spremna za korišćenje.

Iako je Lidl Plus aplikacija skoro aktivirana, već je pobrala simpatije svojih korisnika. Da je tako, svedoči broj od preko pola miliona instalacija za manje od mesec dana, što je aplikaciju lansiralo na prvo mesto na rang listi Google Play-a u Srbiji.

Kada se instalira aplikacija, svaki korisnik dobija svoju digitalnu Lidl Plus karticu koju je potrebno skenirati prilikom plaćanja na kasi. Benefiti se ostvaruju kroz Kupone, koji obezbeđuju jednokratna sniženja na odabrane proizvode, koje je moguće kombinovati i sa drugim ponudama radi veće uštede. Ovi Kuponi se aktiviraju pre upotrebe i osvežavaju se svake nedelje. Pored njih postoje i ponude koje se takođe menjaju na nedelju dana, a podrazumevaju sniženje proizvoda obezbeđeno za korisnike Lidl Plus aplikacije.

Lidl je uspeo privući pažnju svojih potrošača i obezbediti im dodatne pogodnosti uz svoj program lojalnosti, čak i u slučaju da nema uslova za obračunavanje popusta, jer se na kraju svake kupovine pojavljuje Grebalica čijim se otkrivanjem dobija još zanimljivih Kupona za naredne kupovine.

Osim ušteda koje nudi, opcije u Lidl Plus aplikaciji omogućavaju izbor omiljene prodavnice, pregled kada je najbolje vreme za kupovinu, radno vreme odabrane prodavnice, kao i mapu kako je najlakše do nje doći. Uz redovne akcije i povoljne Lidl cene, Lidl Plus na jednostavan i praktičan način zapravo donosi dodatna sniženja kreirana prema ličnim potrebama potrošača.

*podaci na dan 29.3.2022, izvor: „Google Play Store Srbija“: od 4.3. Lidl Plus aplikacija je prva na rang listi Google Play Store-a.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (216.53 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više