VAUČERI ZA NAJBRŽE SLUŠAOCE LIDL SUPER JUTRA NA SUPER FM RADIJU

04.05.2020 15:30:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija i Super FM radio organizovali su nagradni konkurs za slušaoce Super FM radija. Od ponedeljka, 4. maja i narednih 10 dana slušajte „Lidl super jutro sa Popom“ na Super FM radiju (107.9 MHz) od 7 časova ujutru i ukoliko ste najbrži slušalac koji se uključi u program tog jutra, osvajate vaučer za kupovinu u Lidlu u iznosu od 3.000 dinara. Svakog dana u periodu trajanja konkursa, od 4 – 13. maja, biće podeljen po jedan Lidl vaučer, a dovoljno je samo da slušate jutarnji program Super FM radija i budete brzi.  Sve potvrđene informacije o nagradnim konkursima kompanije Lidl Srbija pratite na zvaničnoj stranici, na linku kompanija.lidl.rs.

Lidl Srbija i Super FM radio organizovali su nagradni konkurs za slušaoce Super FM radija. Od ponedeljka, 4. maja i narednih 10 dana slušajte „Lidl super jutro sa Popom“ na Super FM radiju (107.9 MHz) od 7 časova ujutru i ukoliko ste najbrži slušalac koji se uključi u program tog jutra, osvajate vaučer za kupovinu u Lidlu u iznosu od 3.000 dinara. Svakog dana u periodu trajanja konkursa, od 4 – 13. maja, biće podeljen po jedan Lidl vaučer, a dovoljno je samo da slušate jutarnji program Super FM radija i budete brzi.

Sve potvrđene informacije o nagradnim konkursima kompanije Lidl Srbija pratite na zvaničnoj stranici, na linku kompanija.lidl.rs.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (125.76 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više