SAOPŠTENJE POVODOM LAŽNIH PORUKA O PODELI LIDL KUPONA

Kompanija Lidl Srbija obaveštava da ne stoji iza lažnih poruka u kojima se građanima kroz različite kanale komunikacije (Viber, SMS, društvene mreže) navodno poklanjaju Lidl kuponi. Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći proverene i validne informacije.

27.10.2020 12:00:00 | Nova Pazova

Kompanija Lidl Srbija upozorava da se putem različitih kanala komunikacije (Viber, SMS, društvene mreže) dele informacije o lažnoj podeli kupona. Lidl Srbija ne stoji iza toga i apeluje na potrošače da se ne prijavljuju i ne ostavljaju svoje podatke klikom na web stranice koje nisu zvanične stranice Lidla, ne učestvuju u anketama i nagradnim igrama, radi njihove zaštite, kao i da ne prosleđuju poruku dalje.

Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći proverene i validne informacije. Jedini zvanični i verifikovani nalozi kompanije Lidl Srbija na društvenim mrežama su https://www.instagram.com/lidlsrbija i https://www.facebook.com/lidlsrbija.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (214.52 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više