„MALI ZANAT, VELIKA STRAST“ – LIDLOV VODIČ KROZ SRBIJU PREDSTAVLJA ISTOČNU I JUŽNU REGIJU

Kompanija Lidl Srbija istražila je našu zemlju i pronašla majstore svog zanata, koji svoje umeće pretvaraju u autentične proizvode – pripremljene na tradicionalan srpski način. U želji da pomogne razvoj domaćeg preduzetništva Lidl je pokrenuo kampanju „Mali zanat, velika strast“, u okviru koje je promovisao 50 malih privrednika širom Srbije.

08.12.2020 10:00:00 | Nova Pazova

Počev od 19. novembra, potrošači su na policama prvog savremenog diskonta u našoj zemlji mogli da pronađu pažljivo birane proizvode iz Vojvodine, centralne i zapadne Srbije. U nedelji pred nama, od 10. decembra, na rafovima Lidl prodavnica u 31 gradu naći će se delikatesi zanatlija iz istočne i južne Srbije.

 

Kroz kampanju „Mali zanat, velika strast“, imamo zadovoljstvo da sarađujemo sa posvećenim tradicionalnim proizvođačima i njihovim porodicama iz različitih regija Srbije. Ukazala nam se prilika da ispričamo njihovu priču i tako predstavimo lokalne specijalitete potrošačima širom naše zemlje. Kvalitet, stručnost i entuzijazam ovih vrednih domaćina i malih privrednika inspirišu nas da obraćamo više pažnje na to koliko je važno čuvati tradiciju i da kada radiš ono što voliš, uz marljivost i upornost, uspeh ne izostaje. “, kaže Jasmina Šrndić, iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl.

 

Pored više od 1.800 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, među kojima je 400 proizvoda domaćih proizvođača, Lidl šetnju kroz Srbiju kompletiraće dodatni asortiman -  proizvodi sa istoka i juga Srbije, degustacija šumskih plodova sa područja Vlasine, svrljiške peglane kobasice, orginalnog leskovačkog ajvara, čuvene paprike iz Donje Lokošnice i delikatnog južnjačkog vina.

 

Sigurni smo da će ovi proizvodi starih zanata, koji su plod velike strasti i posvećenosti, pronaći put do srca mnogih potrošača. Posetite Lidl prodavnice, pronađite nalepnicu „Mali zanat, velika strast“ na proizvodima iz naših krajeva i uverite se u posvećenost i kvalitet!

 

Više informacija na www.lidl.rs .

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (403.24 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više