I OVE GODINE SPECIJALNA PONUDA LIDL DRVENIH IGRAČAKA ZA PRAZNIKE PUNE ZABAVE

Praznici predstavljaju poseban period za celu porodicu. Dok su roditelji tada često zauzeti obavezama i iznenađenjima koje pripremaju, za decu su to trenuci puni zabave koji se dugo pamte. Kao kreativna inspiracija za priželjkivane poklone, Lidl nudi raznovrstan izbor visokokvalitetnih drvenih igračaka, koje se u ponudi mogu naći od 16. novembra. Svaki poklon, pored jedinstvenog iznaneđenja, pruža garantovanu zabavu za celu porodicu vašeg doma.

16.11.2020 12:00:00 | Nova Pazova

Drvene igračke iz Lidla su prave zvezde ispod jelke. Sa XXL železničkim kompletom deca se mogu oprobati u ulozi mašinovođe i na stazi od tri sprata odvesti goste do odredišta. Kućica za lutke sa čak 38 delova donosi mnoštvo zabave, jer se ovde praznična večera može poslužiti i malim prijateljima. Oni sa istraživačkim duhom mogu otkriti najpoznatije građevine sa udaljenih mesta u svetu pomoću nesvakidašnje, svetleće 3D slagalice - dok se ostatak porodice može prisetiti mnogih anegdota sa svojih putovanja. Ovo je pravi trenutak da praznike koji slede upotpunite Lidl drvenim igračkama, jer ova ponuda može okupiti vašu celu porodicu i osigurati da zajedno uživate.

 

Ove godine, Lidl nudi veliki izbor igračaka koje u sebi spajaju sve ono najlepše – kvalitetne materijale koji ih čine, ali i zanimljiv dizajn i primenu koja će oduševiti najmlađe. Bezbednost je važna, zato odaberite Lidl igračke sa oznakama TÜV Rheinland i Forest Stewardship Council (FSC) sertifikata koji garantuju bezbednost i održivo upravljanje šumama – poznato poreklo materijala iz održivo kultivisane šume.

 

Pored sa ljubavlju dizajniranih drvenih igračaka, Lidl nudi i niz ukusnih Favorina proizvoda koji svaki zalogaj pretvaraju u neodoljivo sladak užitak. Čajni keksići, cimet zvezdice, medenjaci, kućica sa čokoladnim figuricama i drugi slatkiši savršeno upotpunjuju ovogodišnje zimske čarolije. Sa Lidl prazničnom ponudom proizvoda vreme pripreme postaje vreme nestrpljivog iščekivanja i radovanja u krugu porodice.

 

Praznični proizvodi od 16. novembra su dostupni u 44 Lidl prodavnice širom Srbije, po već prepoznatiljivom kvalitetu i po povoljnim cenama. Više informacija o celokupnoj ponudi možete pronaći na www.lidl.rs.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (460.41 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više