LIDL DELUXE ASORTIMAN: ZA PRAZNIČNU TRPEZU PO KOJOJ SE PROSLAVE PAMTE

Kada razmišljate o nadolazećim praznicima i slavama, priželjkujete li raskošnu trpezu koja će oduševiti i vaše najdraže i vaša čula? Ovog puta sve što vam treba, po najpovoljnijim cenama, naći ćete u Deluxe asortimanu proizvoda, poslastica i aromatičnih dodataka jelima, koji će biti dostupan u 44 Lidl-ove prodavnice, već od četvrtka, 5. novembra.

04.11.2020 12:00:00 | Nova Pazova

Kako biste smireno dočekali praznike, jednostavno, brzo i na vreme kupili sve što vam treba za kućne proslave, Lidl Deluxe linija prehrambenih proizvoda biće vaš saveznik. Reč je o posebnom, sezonskom asortimanu koji će se već od sutra naći na policama Lidl prodavnica, a prepoznaćete ga lako - po elegantno dizajniranim pakovanjima sa oznakom Deluxe.

 

Uz Lidl je lako pripremiti spektakularni praznični meni za svačiji ukus. Ponuda obuhvata vrhunsku selekciju pršuta dalmatinskog i italijanskog porekla, aromatična maslinova i ulja avokada, kao i začine, koja će u svakome probuditi kulinarsku kreativnost. Pored toga, tu su i inspirišući namazi i umaci na bazi rena i pavlake koji se odlično slažu uz sve vrste mesa, kao i brojna ukusna rešenja za sve koji žele da skrate vreme provedeno u kuhinji i što pre se posvete svojim dragim gostima, ali i da ih impresioniraju onim što iznosu na sto.

 

Poseban adut Deluxe ponude jeste slatki program, koji pretvara desertne izbore u pravo praznično uživanje. Čokoladne i karamel kockice na štapiću će vam, otopljene u šolji toplog mleka ili bele kafe, pružiti odličnu kombinaciju zadovoljstva konzumiranja. U ovom posebnom Lidl asortimanu, pečeni bademi obloženi čokoladom čekaju kupce koji cene hrskavi užitak. Za one, koji više vole nežne, kremaste teksture i arome, tu su francuski specijalitet krem brule, čokoladne profiterole i čokoladni kremovi iz ograničene serije.

 

Deluxe čajevi, nesvakidašnjih ukusa, u trouglastim kesicama i dekorativnim pakovanjima učiniće vašu kućnu atmosferu toplom i porodičnom. Kako biste produžili lepe trenutke u prijatnom razgovoru, običan čin ispijanja kafe pretvorite u savršeno prepuštanje aromi. Uz Lidl Deluxe začine za kafu, prepustite se čulima uz kakao i cimet, pomorandža i limun, cimet, karanfilčić i vanila i druge varijante bogatog ukusa i mirisa.

 

Posetite Lidl prodavnice od 5. novembra, obavite svoju kupovinu na vreme i iskoristite prednosti Deluxe ponude do isteka njenih zaliha. Uverite se da praznična kupovina može proći bez stresa, da je luksuz dostupan po pristupačnoj ceni i zašto pripreme za sve nezaboravne proslave počinju u Lidlu. Celokupnu akciju Deluxe proizvoda možete pogledati na sajtu Lidla.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (175.4 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više