OTVOREN LIDL U CENTRU BEOGRADA

08.09.2022 08:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Stanovnici Beograda, od jutros imaju priliku da svakoga dana iskuse najbolji odnos cene i kvaliteta u novootvorenoj Lidl prodavnici na adresi Bulevar despota Stefana 99 (bivša Ulica 29. novembra). Svečanim presecanjem vrpce, rukovodioci prodavnice obeležili su otvaranje prve Lidl prodavnice u centru grada, koja na prvom spratu ima oko 1.400 kvadratnih metara prodajnog prostora i nudi 110 parking mesta, kao i punjače za vozila na električni pogon.

Ponudu u ovoj prodavnici čini više od 1.800 proizvoda iz redovnog asortimana hrane i neprehrane, kao i sezonski aktuelnih ponuda i tematskih nedelja poput italijanske, španske, turske i mnogih drugih evropskih i svetskih kuhinja.

„Sa velikim zadovoljstvom otvaramo prodavnicu koja je svojim izgledom ulepšala ovu prometnu raskrsnicu i koja će svojom ponudom odgovoriti na potrebe potrošača. Kako bismo obeležili ovaj važan trenutak za našu kompaniju, najbližoj Osnovnoj školi Vlada Aksentijević donirali smo 300.000 dinara za nabavku školskog nameštaja, koji će koristiti oko 650 đaka“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Kako bi na malom prostoru mogla da obezbedi dovoljno zelenila, ova Lidl prodavnica je dodatno ozelenjena kroz dve velike vertikalne površine, takozvani „zeleni zid“ sačinjen isključivo od biljaka. Skrivena od pogleda, na samom krovu prodavnice, nalazi se površina prekrivena posebnim zasadom kome specifični uslovi pogoduju rastu. Sva ova vegetacija doprineće prečišćavanju vazduha i manjem zagrevanju površine na ovoj užurbanoj raskrsnici.

U sklopu gradnje nove prodavnice u centru Beograda, rekonstruisane su i okolne pešačke staze i zelene površine, a u izgradnji je angažovano više od 20 domaćih podizvođača.

Tim od 25 ljubaznih novozaposlenih prodavaca, svakoga dana od 8 do 22 časa spremno će dočekati svoje potrošače i biće im na raspolaganju prilikom svakodnevne kupovine.

Podsećamo, Lidl je pre samo nekoliko dana uveo nove proizvode u svoju S ljubavlju, domaće liniju proizvoda isključivo domaćih dobavljača. Asortiman je obogaćen domaćom lenjom pitom sa jabukom, urnebes salatom, vojvođanskim golicama, kao i jajima iz slobodnog uzgoja i drugim, koji se sada mogu pronaći i u novoj prodavnici. Povodom osvežavanja ovog brenda, Lidl je odlučio da pomogne onima koji pomažu Srbiju, pa će  kupovinom bilo kog od 90 autentičnih proizvoda ovog Lidl brenda do 5. oktobra, Lidl donirati po 1 dinar Crvenom krstu Srbije i time obezbediti sredstva za pomoć ugroženim kategorijama društva.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Preuzmi

Preuzmi (4.91 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više