LIDL ZAPOŠLJAVA 150 SKLADIŠTARA U LAPOVU

Kompanija Lidl Srbija od ponedeljka 14. februara raspisuje konkurs za više od 150 skladišnih radnika za potrebe logističkog centra koji se gradi u Lapovu, čije se otvaranje očekuje u drugoj polovini godine. Ovaj logistički centar biće dopuna snabdevanja rastuće maloprodajne mreže Lidla u Srbiji, a svi zainteresovani mogu podneti prijave isključivo putem sajta kompanije, otvaranjem profila i popunjavanjem prijave u segmentu karijera.lidl.rs.

10.02.2022 12:00:00 | Nova Pazova

Kompanija Lidl Srbija od ponedeljka 14. februara raspisuje konkurs za više od 150 skladišnih radnika za potrebe logističkog centra koji se gradi u Lapovu.

Za poziciju skladišni radnik prethodno iskustvo u radu je poželjno, ali ne i neophodno, a ona podrazumeva posao komisioniranja, slaganja i brojanja robe uz upravljanje električnim komisionim vozilom. Obzirom da će zaposleni koristiti savremena električna komisiona vozila ili električne viljuškare, uz obezbeđenu obuku po stupanju na rad, na ovim pozicijama će se jednako dobro snalaziti pripadnici oba pola. Lidl će novozaposlenim kolegama i koleginicama na operativnim pozicijama u logističkom centru Lapovo, ugovorom garantovati godišnje uvećanje zarade do navršene četvrte godine zaposlenja na istoj poziciji.

Kompanija Lidl Srbija, koja je zbog odnosa prema zaposlenima dve godine zaredom sertifikovana kao najpoželjniji poslodavac, budućim kolegama i koleginicama u logističkom centru u Lapovu pružaće uslove za rad po evropskim standardima, uz mogućnost za profesionalni i lični razvoj. U Lidlu, koji je poznat kao konkurentan poslodavac u pogledu naknade, benefita i radnog okruženja, od 1. marta 2022. će biti povećane plate za sve zaposlene na operativnim pozicijama. Dodatno, elektronska evidencija radnog vremena obezbeđuje obračun i plaćanje svakog minuta provedenog na poslu.

Jedini savremeni diskontni lanac u našoj zemlji otvaranje drugog logističkog centra u Srbiji, a prvog u Lapovu i ovom delu Srbije, planira za drugu polovinu godine. Logistički centar prostiraće se na 57 hiljada kvadratnih metara i ključna je karika u pravovremenoj distribuciji proizvoda koji se nalaze na policama Lidl prodavnica. Tačnost, brzina, ažurnost, posvećenost i pre svega dobra komunikacija i timski rad neophodni su za uspešno funkcionisanje lagera. Moderne tehnologije, poput „pick-by-voice“ upravljanja komisioniranjem, optimizovani procesi i  savremeno okruženje čine rad jednostavnijim, a atmosfera zajedništva i podrške čine svakodnevicu lepšom i produktivnijom.

Lidl trenutno broji više od 2.800 zaposlenih, a konkurs za novih 150 radnih mesta u logističkom centru u Lapovu biće otvoren od 14. februara na karijernom sajtu kompanije karijera.lidl.rs. Kompanija poziva sve zainteresovane da se prijave isključivo otvaranjem naloga na ovoj stranici i unošenjem podataka u sistem, naglašavajući da će jedino na ovaj način pristigle prijave biti uzete u razmatranje.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (515.33 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više