SERVISNA INFORMACIJA: NOVI PRILAZ LIDLU NA TROŠARINI

Usled radova na Ulici Save Maškovića, prodavnici Lidl Srbija u naselju Trošarina (Save Maškovića 4) privremeno će biti onemogućen direktni, uobičajeni pristup za vozila kroz pomenutu ulicu. Privremeno je obezbeđen pomoćni prilaz za kupce koji dolaze kolima.

27.07.2021 14:00:00 | Nova Pazova

Iz pravca Autokomande, izlazi se na Bulevar oslobođenja iz koga se više ne može skrenuti levo u Ulicu Save Maškovića, pa je potrebno produžiti bulevarom i skrenuti oštro levo u Bebelovu ulicu, gde napravljen prilaz vodi do Ulice Save Maškovića i pristup prodavnici. Ovaj prilaz je pogodan za sve koji dolaze iz istog pravca, pa i iz Crnotravske, Baštovanske i Beranske ulice, obzirom da sve imaju uključenje na Bulevar Oslobođenja.

Imajući u vidu da je i raskrsnica Vojvode Stepe sa Ulicom Save Maškovića zatvorena za saobraćaj, pristupu kroz Bebelovu se sa ove strane može prići isključivo iz pravca naselja Stepa Stepanović, spuštajući se niz ulicu Vojvode Stepe, gde se neposredno pred Lidl prodavnicu skreće levo.

Pešači i dalje mogu pristupiti na uobičajen način.

Prema zvaničnim navodima, pomenuti radovi će trajati do kraja avgusta. Kompanija Lidl Srbija se izvinjava potrošačima na neudobnosti i naglašava da će prodavnica na Trošarini nastaviti da radi po uobičajenom radnom vremenu, svakog dana od 8 do 22 časova.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (647.3 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više