SAOPŠTENJE POVODOM LAŽNIH PROFILA I NAGRADNIH IGARA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

13.10.2021. - Kompanija Lidl Srbija obaveštava svoje potrošače da ne stoji iza lažnih profila i nagradnih igara na društvenim mrežama koje se nalaze van zvaničnih profila kompanije.

13.10.2021 14:00:00 | Nova Pazova

Kompanija Lidl Srbija upozorava potrošače da su se na društvenim mrežama pojavili lažni profili sa nagradnim konkursima koji navode da u ime kompanije dele poklone i nagrade. Kompanija apeluje na potrošače da se ne prijavljuju, ne registruju i ne ostavljaju svoje lične podatke, radi sopstvene zaštite.

Posebno napominjemo da ne postoje nagradne igre i pokloni povodom otvaranja novih prodavnica. Potrošače će i u novim prodavnicama dočekati stalna ponuda koju karakteriše najbolji odnos cene i kvaliteta uz akcijske proizvode koje se mogu pronaći u letku kompanije.

Jedini konkurs koji kompanija sprovodi odnosi se na nagradni konkurs Tvoje mišljenje nam je važno, u kom možete osvojiti 10 vaučera u vrednosti od 5.000 RSD i po jedan kućni aparat za prvo osvojeno mesto i koji možete pronaći isključivo na zvaničnim Instagram i Facebook stranicama Lidl Srbija, kao i na zvaničnom web sajtu kompanije: https://www.instagram.com/lidlsrbija,  https://www.facebook.com/lidlsrbija i https://lidl.rs.

Samo na navedenim, zvaničnim profilima Lidl Srbija uvek možete pronaći sve validne informacije kao i aktuelnosti u vezi kompanije.

Preuzmi (450.75 KB)