PRIVREMENO ZATVORENA LIDL PRODAVNICA U KRAGUJEVAČKOM NASELJU STANOVO

Druga Lidl prodavnica u ovom gradu, na adresi Save Kovačevića 50b, otvorena je za potrošače

25.03.2021 14:20:00 | Nova Pazova

Kompanija Lidl Srbija obaveštava da je u Lidl prodavnici u Kragujevcu na adresi Kraljevačkih bataljona 42a danas u prepodnevnim časovima došlo do nemilog incidenta kada kovid redari i obezbeđenje nisu uspeli da utiču na građane u cilju poštovanja ustanovljene procedure čekanja reda za kupovinu, te su, uprkos molbama redara, istovremeno ušli u Lidl prodavnicu. Kao posledica ove situacije, odlukom komunalne inspekcije, Lidl prodavnica u Kragujevačkom naselju Stanovo privremeno je zatvorena zbog navodnog nepoštovanja protivepidemioloških mera.

Kompanija Lidl Srbija napominje da je u pitanju incident, kao i da su predstavnici kompanije u kontaktu sa nadležnim organima radi razjašnjenja situacije. Kao odgovorna kompanija Lidl poštuje sve protivepidemiološke mere, što potvrđuje činjenica da inspekcija jutros nije zabeležila propuste u radu druge Lidl prodavnice u Kragujevcu, na adresi Save Kovačevića 50b, koja je otvorena za potrošače.

Kragujevčani mogu neometano i bezbedno da izvrše svoju kupovinu u prodavnici na adresi Save Kovačevića 50b. Lidl ovim putem apeluje na naše sugrađane Kragujevčane da, kao što je to slučaj i u drugim prodavnicama, zajedno poštujemo propisane mere, kako bi naš asortiman uvek i svima bio dostupan. Kako bi mere predostrožnosti koje konstantno sprovodimo bile na visokom nivou, ljubazno molimo sve potrošače za razumevanje i saradnju, jer zajedno, ujedinjeni možemo da odgovorimo na sve izazove. Važna nam je bezbednost, jer ste nam važni vi.

O svim aktuelnostima naši potrošači i šira javnost biće pravovremeno obavešteni.                         

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (218.03 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više