LIDL SRBIJA PODRŽAO KAMPANJU „ZELENA SRBIJA“

Kompanija Lidl Srbija priključila se projektu „Zelena Srbija“ koji realizuje kompanija Color Media Communications u saradnji sa Direktoratom za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije. U okviru ovog projekta, Lidl je učestvovao u sadnji drveća u Zrenjaninu, a sada se i u Bačkoj Palanci priključio sadnji stabala 7 borova i 5 lipa.

27.04.2021 14:30:00 | Nova Pazova

Prvi savremeni diskont u našoj zemlji će u drugoj polovini godine građanima Bačke Palanke, otvaranjem svoje prve prodavnice u tom gradu, omogućiti da uživaju i u jednostavnoj i brzoj kupovini po čemu je Lidl prepoznat. „Izuzetno nam je zadovoljstvo što se danas nalazimo u Bačkoj Palanci, gde ćemo uskoro obezbediti i kupovinu sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Svaki grad u koji dođemo, smatramo našom kućom i cenimo gostoprimstvo, za šta su najbolji pokazatelj upravo ovakve društveno odgovorne aktivnosti, poput sadnje novih stabala, koje uvek rado podržavamo“, izjavila je Jasmina Šrndić ispred kompanije Lidl Srbija.

Projekat "Zelena Srbija", koji realizuje kompanija Color Media Communications pod pokroviteljstvom Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, za cilj ima podizanje svesti građana lokalnih samouprava i kompanija o značaju ozelenjavanja Srbije. Bačka Palanka je samo jedna od opština u Srbiji koja je prepoznala značaj projekta „Zelena Srbija“ i omogućila da se sadnice zasade u saradnji sa jednim od ovogodišnjih partnera projekta, kompanijom Lidl Srbija.

Društveno odgovorno poslovanje je važan deo korporativne filozofije kompanije Lidl Srbija. Pod motom „Za bolje sutra” i u želji za očuvanjem i unapređenjem okruženja u kojem deluje, poseban segment odgovornosti Lidla čini upravo odgovoran odnos prema životnoj sredini. Akcija sadnje drveća samo je jedna od niza doprinosa ove kompanije.

Pored Lidla, podršku projektu je pružilo i deset ambasada, među kojima su ambasade Izraela i Kraljevine Danske koji su danas bili prisutni u Bačkoj Palanci.

Preuzmi (3.96 MB)