LAŽNA DOJAVA O BOMBI U LIDL PRODAVNICI

Kompanija Lidl Srbija obaveštava da je danas u prepodnevnim časovima anonimno lice prijavilo dojavu o podmetanju bombe u Lidl prodavnici u Beogradu u ulici Vojislava Ilića 143. Nadležni organi su izašli na teren, policija je sprovela potrebne istražne radnje koje su potvrdile da je reč o lažnoj dojavi i da bombe nema, niti je bilo.

23.02.2021 14:00:00 | Nova Pazova

Danas u prepodnevnim časovima anonimno lice prijavilo je dojavu o podmetanju bombe u Lidl prodavnici u Beogradu u ulici Vojislava Ilića 143, a odmah po prijavi, nadležni organi su izašli na teren sa ciljem provere informacije.

Sve interne procedure su ispoštovane, kompanija Lidl Srbija je pružila podršku policijskim službenicima, a u cilju bezbednosti potrošača i zaposlenih, prodavnica je odmah evakuisana. Policija je sprovela potrebne istražne radnje koje su potvrdile da je reč o lažnoj dojavi, te da bombe nema, niti je bilo.

U ovom trenutku, Lidl prodavnica u ulici Vojislava Ilića, uz dozvolu policije, radi neometano u uobičajenom radnom vremenu do 21.00 čas.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (383.01 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više