POČINJE NAGRADNI KONKURS „TVOJ STANOVNIK LIDL – GRADA“

20.05.2020 14:00:00 | Nova Pazova

Povodom 400.000 pratilaca na društvenoj mreži Facebook, kompanija Lidl Srbija za svoje verne potrošače organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Tvoj stanovnik Lidl – grada“, kako bi obeležili zajednički jubilej. Nagradni konkurs počinje 20.5.2020, a završava se 25.5.2020, kada će biti izabrano četvoro pobednika sa najkreativnijim odgovorima, koji će osvojiti Lidl nagrade.  Svako ko želi da učestvuje u konkursu, potrebno je da bude pratilac Facebook profila Lidl Srbija i da u komentaru ispod najave početka konkursa ostavi fotografiju crteža svoje verzije „stanovnika Lidl grada“.  To mogu biti digitalni crteži, fotografije ili kolaži.   Kompanija Lidl Srbija poziva potrošače da budu kreativni i maštoviti. Četiri učesnika sa najkreativnijim crtežom biće nagrađena sa po jednom Lidl poklon karticom u vrednosti od 12.000 dinara. Po završetku konkursa, imena pobednika biće objavljena na Facebook stranici kompanije Lidl Srbija u roku od pet dana, a oni će biti kontaktirani odgovorom na poruku koju su ostavili u komentaru.   Jedan učesnik nagradnog konkursa može da osvoji samo jedan poklon paket Lidl proizvoda, a o pobednicima će odlučivati žiri sastavljen od dva predstavnika kompanije Lidl Srbija i jednog predstavnika marketinške agencije Real Grupa.  Svi učesnici koji budu koristili lažni, dvostruki profil, lažnu fotografiju crteža, ili na bilo koji način zloupotrebili ovu stranicu, biće diskvalifikovani.   Ceo pravilnik nagradnog konkursa „Tvoj stanovnik Lidl – grada“ pogledajte na Facebook stranici kompanije Lidl Srbija.

Svako ko želi da učestvuje u konkursu, potrebno je da bude pratilac Facebook profila Lidl Srbija i da u komentaru ispod najave početka konkursa ostavi fotografiju crteža svoje verzije „stanovnika Lidl grada“.  To mogu biti digitalni crteži, fotografije ili kolaži.

Preuzmi (136.72 KB)