PRODUŽENO RADNO VREME LIDL PRODAVNICA

KOMPANIJA LIDL SRBIJA OBAVEŠTAVA POTROŠAČE DA ĆE SVE LIDL PRODAVNICE RADITI PREMA IZMENJENOM RADNOM VREMENU

22.04.2020 15:00:00 | Nova Pazova

U skladu sa najnovijom odlukom Vlade Republike Srbije, koja se odnosi na ublažavanje određenih mera i skraćivanje policijskog časa, od danas je prilagođeno radno vreme Lidl prodavnica u celoj Srbiji.  Od srede, 22. aprila do daljeg sve Lidl prodavnice će radnim danima raditi do 17 časova, dok će subota i nedelja biti neradni dani. Vreme predviđeno samo za kupovinu starijih od 65 godina ostaće nepromenjeno, petkom od 4 do 7 časova ujutru.  Ponedeljak – četvrtak 07 - 17h Petak  04 – 07h (samo za starije od 65 godina) 08 - 17h Subota – nedelja zatvoreno  Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije na linku lidl.rs. Kompanija Lidl Srbija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno.

U skladu sa najnovijom odlukom Vlade Republike Srbije, koja se odnosi na ublažavanje određenih mera i skraćivanje policijskog časa, od danas je prilagođeno radno vreme Lidl prodavnica u celoj Srbiji.

Od srede, 22. aprila do daljeg sve Lidl prodavnice će radnim danima raditi do 17 časova, dok će subota i nedelja biti neradni dani. Vreme predviđeno samo za kupovinu starijih od 65 godina ostaće nepromenjeno, petkom od 4 do 7 časova ujutru.

 

Ponedeljak - četvrtak   07 - 17h
Petak

   04 - 07h ( samo za starije od 65 godina)

   08 - 17h

Subota - nedelja   zatvoreno

 

 

Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije na linku lidl.rs.

Kompanija Lidl Srbija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.03 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više