POSEBAN REŽIM RADA: NEDELJA, 22.mart

Kompanija Lidl Srbija, u skladu sa preporukama nadležnih institucija, otvoriće vrata svih svojih prodavnica za sugrađane starije od 65 godina, i to u nedelju 22.marta u ranim jutarnjim časovima, odvojeno od ostalog građanstva i uz pooštrene mere zaštite.

20.03.2020 15:30:00 | Nova Pazova

Trenutnom situacijom u vezi sa širenjem Korona virusa najviše su pogođeni naši potrošači u pomenutoj starosnoj grupi, koji su naše komšije, bake i deke, mame ili tate, rođaci. Lidl prodavnice su tu da im omoguće da se snabdeju namirnicama, kako bi im olakšali period koji provode provode u svojim domovima.

Zato će sve naše prodavnice u nedelju 22. marta, biti vanredno otvorene od 4 do 7 časova ujutru, dok će za ostale potrošače raditi po novom, skraćenom radnom vremenu od 8 do 18 časova.

Pozivamo potrošače da se u ovoj situaciji ponašaju odgovorno, kupuju u količinama potrebnim za domaćinstvo, poštuju pravilo odvajanja termina kupovine i brinu o sebi i drugima, poštujući smernice nadležnih.

Zahvaljujemo se svim kolegama Lidla Srbija kao i svim partnerima, poput dobavljača i špeditera, koji nam pomažu da proizvode učinimo dostupnim građanima Srbije.

Preuzmi (198.44 KB)