NOVE IZMENE RADNOG VREMENA LIDL PRODAVNICA

KOMPANIJA LIDL SRBIJA OBAVEŠTAVA POTROŠAČE O NOVIM IZMENAMA RADNOG VREMENA SVIH LIDL PRODAVNICA.

22.03.2020 15:30:00 | Nova Pazova

Prateći preporuke nadležnih državnih institucija i Vlade Republike Srbije, kompanija Lidl Srbija od sutra uvodi izmene radnog vremena svojih prodavnica kako bi omogućili svim građanima da obave kupovinu, a svojim zaposlenima da stignu kućama pre 17 časova. Sve Lidl prodavnice će od sutra do daljeg raditi svakog dana od 07-15 časova. Kompanija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara da ostanu kod kuće, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno i kupuju racionalno.  Ukoliko se mere ograničenja kretanja budu menjale, može doći i do dodatnih promena radnog vremena Lidl prodavnica, a budući termini kupovine za starije od 65 godina biće posebno najavljeni. Pratite nas na našem zvaničnom sajtu lidl.rs, kao i na društvenim mrežama za sve aktuelne informacije.

Prateći preporuke nadležnih državnih institucija i Vlade Republike Srbije, kompanija Lidl Srbija od sutra uvodi izmene radnog vremena svojih prodavnica kako bi omogućili svim građanima da obave kupovinu, a svojim zaposlenima da stignu kućama pre 17 časova.

Sve Lidl prodavnice će od sutra do daljeg raditi svakog dana od 07-15 časova.

Kompanija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara da ostanu kod kuće, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno i kupuju racionalno.

Ukoliko se mere ograničenja kretanja budu menjale, može doći i do dodatnih promena radnog vremena Lidl prodavnica, a budući termini kupovine za starije od 65 godina biće posebno najavljeni.

Pratite nas na našem zvaničnom sajtu lidl.rs, kao i na društvenim mrežama za sve aktuelne informacije.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (292.58 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više