LIDL PRODAVNICE PONOVO RADE PUNO RADNO VREME

KOMPANIJA LIDL SRBIJA OBAVEŠTAVA POTROŠAČE DA ĆE LIDL PRODAVNICE OD PETKA RADITI PREMA REGULARNOM RADNOM VREMENU DO 22 ČASA

07.05.2020 09:30:00 | Nova Pazova

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o ukidanju vanrednog stanja i prestanku zabrane kretanja, većina Lidl prodavnica u Srbiji od petka 8. maja vraća se na radno vreme od 8 do 22 h, dok će pojedine prodavnice u Beogradu i Subotici, otvarati vrata sat vremena ranije, od 7 časova. Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije na linku lidl.rs. „Tokom vanrednog stanja ispunili smo zadatak od važnosti za sve građane Srbije punom snabdevenošću polica, ujedno vodeći računa o zaposlenima i potrošačima. Trud svih iz Lidla Srbija doprineo je da istinski budemo tu, uz naše potrošače u vanrednim okolnostima, a bićemo tu za njih i ubuduće“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija. Deo mera koje su važile tokom vanrednog stanja, a odnose se na dezinfekciju i zaštitu radnika i potrošača, kompanija Lidl će nastaviti da sprovodi i dalje u svim svojim prodavnicama. Lidl prodavnice koje će raditi od 7 do 22h u Beogradu su na adresama:  • Zemunska 4, • Vojislava Ilića 143, • Save Maškovića 4, • Tošin bunar 41, • Vojvođanska 117, a u Subotici na adresi Pala Papa 1. Kompanija Lidl Srbija apeluje na svoje potrošače da i dalje postupaju odgovorno i slušaju preporuke stručnjaka.

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o ukidanju vanrednog stanja i prestanku zabrane kretanja, većina Lidl prodavnica u Srbiji od petka 8. maja vraća se na radno vreme od 8 do 22 h, dok će pojedine prodavnice u Beogradu i Subotici, otvarati vrata sat vremena ranije, od 7 časova. Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije na linku lidl.rs.

„Tokom vanrednog stanja ispunili smo zadatak od važnosti za sve građane Srbije punom snabdevenošću polica, ujedno vodeći računa o zaposlenima i potrošačima. Trud svih iz Lidla Srbija doprineo je da istinski budemo tu, uz naše potrošače u vanrednim okolnostima, a bićemo tu za njih i ubuduće“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Deo mera koje su važile tokom vanrednog stanja, a odnose se na dezinfekciju i zaštitu radnika i potrošača, kompanija Lidl će nastaviti da sprovodi i dalje u svim svojim prodavnicama.

Lidl prodavnice koje će raditi od 7 do 22h u Beogradu su na adresama:

  • Zemunska 4,
  • Vojislava Ilića 143,
  • Save Maškovića 4,
  • Tošin bunar 41,
  • Vojvođanska 117,

a u Subotici na adresi Pala Papa 1.

Kompanija Lidl Srbija apeluje na svoje potrošače da i dalje postupaju odgovorno i slušaju preporuke stručnjaka.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (585.9 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više