LIDL OTVORIO PRODAVNICE U BEČEJU I PANČEVU. PRVI SAVREMENI DISKONTNI LANAC U SRBIJI OD DANAS IMA 39 PRODAVNICA

Prva Lidl prodavnica u Bečeju počela je sa radom jutros u 8 časova, na adresi Danila Kiša 10a. U isto vreme otvorena je i druga Lidl prodavnica u Pančevu, na adresi Moše Pijade 104, pa Lidl sada broji 39 prodavnica u 27 gradova Srbije.

12.03.2020 08:00:00 | Nova Pazova

Potrošači će od danas u još dve Lidl prodavnice imati priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta, a tradicionalno povodom otvaranja kompanija Lidl Srbija spremila je dodatna sniženja u ovim prodavnicama. „Radosni smo što ćemo većem broju stanovnika približiti jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu. U znak zahvalnosti za dobrodošlicu u dve nove prodavnice smo pripremili slavljeničke cene. Nadamo se da će građani Bečeja i Pančeva biti zadovoljni pažljivo odabranim proizvodima stranih i domaćih dobavljača, i da će se pridružiti velikom broju potrošača širom Srbije koji su rekli „Da“ Lidlovim proizvodima“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija Martina Petrović. Podsećamo da su prehrambeni i neprehrambeni proizvodi, koji se mogu kupiti isključivo u Lidlu, testirani u nedavnom istraživanju agencije IPSOS, sa ciljem provere zadovoljstva lokalnih potrošača Lidlovim brendovima. Od 5700 ispitanih stanovnika Srbije, čak 77 odsto ocenilo je Lidlove proizvode kao vrlo dobre i odlične. Nezavisnim istraživanjem potvrđeno je da je upravo asortiman, jedan od razloga zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao izbor za kupovinu velikog broja potrošača Srbije.  U susret uskršnjim praznicima, od danas u svim prodavnicama mogu se pronaći uskršnja jaja, uskršnji paketići, kolači i čokoladna jaja brenda Favorina u posebno dizajniranim pakovanjima kojima će se radovati svako dete. U ponudi je i Deluxe asortiman, idealan za slavlja i prazničnu trpezu, jer nudi specijalitete visokog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa, kao i izbor slanih i slatkih jela.   Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i nove prodavnice u Bečeju i Pančevu, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Potrošači će od danas u još dve Lidl prodavnice imati priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta, a tradicionalno povodom otvaranja kompanija Lidl Srbija spremila je dodatna sniženja u ovim prodavnicama.

„Radosni smo što ćemo većem broju stanovnika približiti jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu. U znak zahvalnosti za dobrodošlicu u dve nove prodavnice smo pripremili slavljeničke cene. Nadamo se da će građani Bečeja i Pančeva biti zadovoljni pažljivo odabranim proizvodima stranih i domaćih dobavljača, i da će se pridružiti velikom broju potrošača širom Srbije koji su rekli „Da“ Lidlovim proizvodima“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija Martina Petrović.

Podsećamo da su prehrambeni i neprehrambeni proizvodi, koji se mogu kupiti isključivo u Lidlu, testirani u nedavnom istraživanju agencije IPSOS, sa ciljem provere zadovoljstva lokalnih potrošača Lidlovim brendovima. Od 5700 ispitanih stanovnika Srbije, čak 77 odsto ocenilo je Lidlove proizvode kao vrlo dobre i odlične. Nezavisnim istraživanjem potvrđeno je da je upravo asortiman, jedan od razloga zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao izbor za kupovinu velikog broja potrošača Srbije.

U susret uskršnjim praznicima, od danas u svim prodavnicama mogu se pronaći uskršnja jaja, uskršnji paketići, kolači i čokoladna jaja brenda Favorina u posebno dizajniranim pakovanjima kojima će se radovati svako dete. U ponudi je i Deluxe asortiman, idealan za slavlja i prazničnu trpezu, jer nudi specijalitete visokog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa, kao i izbor slanih i slatkih jela. 

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i nove prodavnice u Bečeju i Pančevu, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (4.39 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više