I STARA PAZOVA DOBILA SVOJ LIDL PRVI SAVREMENI DISKONT U SRBIJI NASTAVLJA SA ŠIRENJEM PRODAJNE MREŽE

Prva Lidl prodavnica u opštini Stara Pazova otvorena je jutros u 8 časova, na adresi na adresi Cara Dušana 155. Predstavnici kompanije Lidl Srbija i predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, zajednički su, svečanim presecanjem vrpce obeležili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu.

10.12.2020 10:00:00 | Nova Pazova

Potrošači iz opštine Stara Pazova i okoline, moći će od sada da se uvere u kvalitet asortimana od 1800 pažljivo odabranih proizvoda među kojima je 400 proizvoda domaćih proizvođača, kao i zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao prvi izbor za kupovinu velikog broja potrošača širom Srbije.  Za prve posetioce prodavnice u Staroj Pazovi obezbeđene su i povoljnije cene, koje je Lidl pripremio u stilu dobrog domaćina.

Dva otvaranja u jedm danu!

Jutros je istovremeno otvorena i nova Lidl prodavnica u beogradskom naselju Medaković, ulica Trogirska padina 2. Prodajna mreža kompanije Lidl sada broji 46 objekata u 31 gradu širom Srbije.

Predsednik opštine Đorđe Radinović je na otvaranju poželeo dobrodošlicu kompaniji Lidl Srbija i izrazio uverenje da će dalja saradnja doneti značajne benefite svim građanima Stare Pazove:

„Veoma smo ponosni na činjenicu da je, pre dve i po godine nedaleko odavde, u najperspektivnijoj industrijskoj zoni u opštini Stara Pazova, svoje poslovanje započela jedna od vodećih evropskih prehrambenih, trgovinskih lanaca – kompanija Lidl. Impozantni objekat Lidlovog glavnog distributivnog centra vizuelno daje poseban pečat našoj Opštini i potvrdu snažne lokalne privrede, koja je jedan od naših najznačajnijih potencijala. Posebno je važno što su upravo u njemu brojni Pazovčani našli svoje zaposlenje. Od danas se, sa novim modernim objektom Lidl prodavnice, svrstavamo među desetine drugih gradova i opština, a zahvaljujući svojoj dobroj poziciji, jer se nalazi u samom geografskom središtu opštine, biće podjednako dostupan svim našim sugrađanima koji upravo ovde žele da se snabdevaju namirnicama“, istakao predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

Posebnu pažnju prvih kupaca privukao je dodatak standardnom asortimanu – pažljiva selekcija prehrambrenih proizvoda, poreklom iz porodičnih zanatskih radionica istočne i južne Srbije. Oni su rezultat saradnje kompanije Lidl sa više od 50 malih privrednika Srbije kroz kampanju  „Mali zanat, velika strast“, koja traje od 19. novembra. Do sada su kroz nju potrošačima bili predstavljeni i prehrambeni proizvodi zanatlija iz Vojvodine, kao i centralne i zapadne Srbije.

„Stara Pazova je za nas veoma posebno mesto u Srbiji, jer se ovde nalaze upravni i logistički centar naše kompanije, te nam je izuzetno zadovoljstvo što od danas i svim potrošačima sa teritorije opštine Stara Pazova možemo da upriličimo jedinstveni koncept i iskustvo Lidl kupovine. U procesu izgradnje ove prodavnice učestvovalo je čak 50 domaćih podizvođača sa kojima smo uspešno sarađivali. Kao i u svakom gradu do sada, i ovde nas je dočekala topla dobrodošlica, a posebno nas raduje što se našem timu pridružilo 35 novih kolega koje će raditi u novoj Lidl prodavnici u našem komšiluku. U cilju lepšeg okruženja, finansirali smo rekonstrukciju stare pešačke staze u dužini od oko 350m u potezu prema naselju Nova Pazova, a i u budućnosti ćemo nastaviti da brinemo o lokalnim zajednicama u kojima poslujemo, kao i našim zaposlenima i njihovom zadovoljstvu“, izjavila je na otvaranju Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.  

Lidl je povodom otvaranja nove prodavnice pripremio i specijalna iznenađenja za nove mame sa teritorije opštine Stara Pazova. Sve porodilje, čije se bebe budu rodile od 10. do 17. decembra, mogu preuzeti svoju „Bebinu čarobnu kutiju“, koja sadrži visokokvalitetne proizvode za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“, u prostorijama opštine Stara Pazova od 10. do 20. decembra. Ovu akciju podrške mamama, Lidl Srbija realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, kroz projekat „Taši-taši“.

Nova Lidl prodavnica u opštini Stara Pazova biće otvorena svakog dana u nedelji od 8 do 22 časa, ali radno vreme će u narednom periodu biti usklađeno sa epidemiološkim merama, odnosno radiće od 21h.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (509.05 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više