LIDL OTVARA 2 NOVE PRODAVNICE 11. JUNA - U ŽELEZNIKU I POŽAREVCU

Kompanija Lidl Srbija otvoriće još jednu prodavnicu u Beogradu, u Železniku, 11. juna u 08.00 časova ujutru u Ulici Avalska 21, a u isto vreme biće otvoren i Lidl u Požarevcu u okviru Stop Shop-a, pa će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biti 41. Ovo su prvi Lidl objekti u Požarevcu i u ovom beogradskom naselju, gde će potrošačima biti ponuđeni asortiman od 1600 pažljivo odabranih proizvoda i jedinstveno iskustvo kupovine.

01.06.2020 14:00:00 | Nova Pazova

Ono što ovaj prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji izdvaja jeste jednostavna i veoma brza kupovina, koja potrošačima ostavlja više slobodnog vremena za druge aktivnosti. Isti raspored kategorija u  prodavnicama, prostrani parking, veliki prolazi između rafova, probran asortiman Lidl brendova, kao i ponuda neprehambenih artikala upravo je ono što olakšava kupovinu. A pored toga, dugog zadržavanja na kasi nema, jer čim na jednoj čeka više osoba, otvara se nova.   „Drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima u Železniku i Požarevcu ponudimo asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i jedinstveno iskustvo kupovine. Sve one koji nam se budu pridružili na dan otvaranja, očekuju posebne slavljeničke cene“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.  Otvaranje dve nove prodavnice planirano je za 11. jun ove godine, a radno vreme biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Ono što ovaj prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji izdvaja jeste jednostavna i veoma brza kupovina, koja potrošačima ostavlja više slobodnog vremena za druge aktivnosti. Isti raspored kategorija u  prodavnicama, prostrani parking, veliki prolazi između rafova, probran asortiman Lidl brendova, kao i ponuda neprehambenih artikala upravo je ono što olakšava kupovinu. A pored toga, dugog zadržavanja na kasi nema, jer čim na jednoj čeka više osoba, otvara se nova.

 „Drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima u Železniku i Požarevcu ponudimo asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i jedinstveno iskustvo kupovine. Sve one koji nam se budu pridružili na dan otvaranja, očekuju posebne slavljeničke cene“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Otvaranje dve nove prodavnice planirano je za 11. jun ove godine, a radno vreme biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.07 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više