SMEDEREVSKA PALANKA DOBIJA PRVU LIDL PRODAVNICU

27.05.2024 09:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

U četvrtak 6. juna na adresi Sinđelićeva 13, sa radom počinje prva Lidl prodavnica u Smederevskoj Palanci. U tačno 8 časova, kada se preseče vrpca i simbolično obeleži početak rada prodavnice, svi Palančani će po prvi put u svom gradu moći da dožive jedinstveno iskustvo Lidl kupovine i pronađu svoje favorite među pažljivo odabranim asortimanom.

Veoma smo ponosni što Smederevska Palanka dobija svoju Lidl prodavnicu, čije je otvaranje dugo iščekivano. Od sada će i Palančani moći da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta koji nudimo. Takođe, ovom prilikom obezbedili smo i iznenađenje za sve nove mame u Smederevskoj Palanci“, izjavila je Marija Kojčić rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Istog dana kada se otvori nova prodavnica u Smederevskoj Palanci, Lidl otvara i prodavnicu u Beogradu, u naselju Kaluđerica. Sa ovim talasom širenja mreže, jedini diskontni lanac u našoj zemlji brojaće 72 prodavnice u 41 gradu širom Srbije.

Obe prodavnice, građene su u skladu sa najmodernijim principima gradnje uz implementaciju održivih rešenja svetskog standarda, koji dolikuje modernoj društveno odgovornoj kompaniji. Prilikom Lidlove investicije u Smederevskoj Palanci, sklopljena je saradnja sa 25 srpskih firmi izvođača i podizvođača radova.

Sa novom prodavnicom, proširiće se i Lidl tim sa oko 40 prodavaca u Smederevskoj Palanci. Oni će imati petodnevnu radnu nedelju, uz garanciju plaćenog svakog minuta rada, uz mnogobrojne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve zaposlene u kompaniji.

Kao i uvek kada otvara prvu prodavnicu u nekom gradu, Lidl je obezbedio i iznenađenje za sve nove roditelje. U nedelji nakon otvaranja prodavnice – od 6. do 13. juna, Lidl Srbija će dodeliti „baby box“ paket proizvoda za mame i za novorođenčad, koja su stigla na svet u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (12.18 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više