OTVORENE DVE NOVE LIDL PRODAVNICE – U SMEDEREVSKOJ PALANCI I BEOGRADU

06.06.2024 09:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Kompanija Lidl Srbija je danas, 6. juna, otvorila dve nove prodavnice u Srbiji, još jednu u Beogradu u naselju Kaluđerica, na adresi Smederevski put 39, i prvu prodavnicu u Smederevskoj Palanci, na adresi Sinđelićeva 13. Sa novim otvaranjima, građani Srbije imaju mogućnost da dožive jedinstveno iskustvo kupovine koje Lidl nudi na čak 72 lokacije, u 41 gradu širom naše zemlje.

Nove Lidl prodavnice donele su potrošačima i rođendanske cene i popuste koji idu i do 50% za korisnike Lidlovog programa lojalnosti, Lidl Plus aplikacije. Kao i ostale, ove dve prodavnice biće prepoznatljive po pažljivo odabranom asortimanu i svežim namirnicama - svakodnevna isporuka mesa i ribe, kvalitet i svežina voća i povrća i uvek sveže pecivo samo su neki od atributa kvaliteta Lidlovog jedinstvenog koncepta poslovanja koji su potrošači u Srbiji prepoznali od samog dolaska Lidla na tržište.

Zadovoljstvo potrošača je uvek prioritet broj jedan u našem poslovanju i upravo zato smo danas  jednako uzbuđeni kao i kada smo otvarali prvu prodavnicu u Srbiji. Širenjem prodajne mreže približavamo se još većem broju potrošača i želimo da opravdamo njihovo poverenje nudeći pažljivo odabran asortiman proverenog kvaliteta, sa najpovoljnijim cenama na tržištu“, izjavila je Marija Kojčić iz Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Prilikom Lidlove investicije u prodavnice u Kaluđerici i Smederevskoj Palanci, sklopljena je saradnja sa oko 50 srpskih firmi izvođača i podizvođača radova, a obe prodavnice, građene su u skladu sa najmodernijim principima gradnje uz implementaciju održivih rešenja svetskog standarda. Tako na primer više od 30% površine parcele prodavnice u Kaluđerici čini zelenilo, a na parkingu ispred same prodavnice obezbeđena su dva električna punjača koje će potrošači moći da koriste potpuno besplatno dok obavljaju svoju kupovinu.

Otvaranjem dve nove prodavnice Lidl Srbija tim zaposlenih se proširio za oko 80 novih koleginica i kolega. Oni su dobili adekvatnu obuku i konkurente uslove rada, gde pored svakog plaćenog minuta rada i petodnevne radne nedelje postoji i veliki broj benefita, poput privatnog zdravstvenog osiguranja za sve zaposlene pod jednakim uslovima.

Radno vreme novih prodavnica je od 8:00 do 22:00 časa svakog dana u nedelji.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.53 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više