LIDL OTVARA DVE NOVE PRODAVNICE

27.05.2024 10:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Kompanija Lidl Srbija će u četvrtak, 6. juna otvoriti dve nove prodavnice u našoj zemlji. Otvara se još jedna prodavnica u Beogradu, u naselju Kaluđerica na adresi Smederevski put 39, a istog dana, sa radom će početi i prva Lidl prodavnica u Smederevskoj Palanci na adresi Sinđelićeva 13. Sa ovim talasom širenja mreže, jedini diskontni lanac u našoj zemlji brojaće 72 prodavnice širom Srbije.

Pažljivim osluškivanjem potreba potrošača i u domenu naše politike ekspanzije, trudimo se da prisustvo osiguramo tamo gde je najpotrebnije. Drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima u Kaluđerici i Smederevskoj Palanci ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta - i to baš u njihovom komšiluku“, izjavila je Marija Kojčić iz Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Obe prodavnice, građene su u skladu sa najmodernijim principima gradnje uz implementaciju održivih rešenja svetskog standarda, koji dolikuje modernoj društveno odgovornoj kompaniji. Tako na primer, više od 30% parcele prodavnice u Kaluđerici čini zelenilo, a na parkingu ispred same prodavnice obezbeđena su dva električna punjača koje će potrošači moći da koriste potpuno besplatno dok obavljaju svoju kupovinu.

Kao i do sada, Lidl Srbija se postarao da uz otvaranje novih prodavnica, učestvuje i u realizaciji infrastrukturnih projekata koje su od koristi za lokalne zajednice. I ovog puta, kompanija je pomogla i investirala u deo saobraćajne infrastrukture u okolini parcele.

Smederevska Palanka ima iznenađenje od Lidla - kompanija je obezbedila „baby box“ paket proizvoda za sve nove roditelje u ovom gradu. Sve mame i novorođenčad, koja stignu na svet u danima od 6. do 13. juna u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“, dobiće Lidl proizvode za negu i brigu, koji su im neophodni za njihove prve dane.  

Prilikom Lidlove investicije u prodavnice u Kaluđerici i Smederevskoj Palanci, sklopljena je saradnja sa oko 50 srpskih firmi izvođača i podizvođača radova, a otvaranjem dve nove prodavnice, Lidl Srbija tim zaposlenih će se proširiti za oko 80 novih koleginica i kolega.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (547.4 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više