SAOPŠTENJE POVODOM LAŽNIH LIDL VAUČERA

Kompanija Lidl Srbija obaveštava da ne stoji iza lažnih nagradnih igara u kojima se građanima kroz različite kanale komunikacije (Viber, SMS) navodno dele Lidl vaučeri. Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći validne informacije.

10.03.2020 11:30:00 | Nova Pazova

Kompanija Lidl Srbija upozorava potrošače da se putem različitih kanala komunikacije (Viber, SMS) dele informacije o lažnim Lidl vaučerima u iznosu od 2.000 dinara klikom na web stranicu koja nije zvanična stranica Lidla. Kompanija ne stoji iza toga i apeluje na potrošače da se ne prijavljuju i ne ostavljaju svoje podatke, radi njihove zaštite, kao i da ne prosleđuje poruke dalje. Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći validne informacije.

Kompanija Lidl Srbija upozorava potrošače da se putem različitih kanala komunikacije (Viber, SMS) dele informacije o lažnim Lidl vaučerima u iznosu od 2.000 dinara klikom na web stranicu koja nije zvanična stranica Lidla. Kompanija ne stoji iza toga i apeluje na potrošače da se ne prijavljuju i ne ostavljaju svoje podatke, radi njihove zaštite, kao i da ne prosleđuje poruke dalje.

Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći validne informacije.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (12.18 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više