ŠTO U IZLOGU – TO I U RADNJI“, LIDL KAMIONČE KREĆE NA PUTOVANJE KROZ SRBIJU

PRVA STANICA LIDL KAMIONČETA SA JEDINSTVENIM LIDL BRENDOVIMA JE SOMBOR, A TOKOM ČETIRI DANA POSETIĆE JOŠ SEDAM GRADOVA ŠIROM SRBIJE

05.10.2018 12:00:00 | Nova Pazova

U susret najavljenom otvaranju Lidl prodavnica, građani Sombora, Subotice, Zrenjanina, Novog Sada, Leskovca, Niša, Smedereva i Kragujevca imaće priliku da se na centralnim gradskim trgovima, zahvaljujući Lidl kamiončetu, upoznaju sa jedinstvenim Lidl brendovima koje do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji, a koji će ih, po otvaranju, čekati na Lidlovim policama.

Domaćini Lidl kamiončeta su omiljeni radijski dvojac, Dragan Ilić – na terenu i Gorica Nešović – u radijskom studiju, koji će, od subote 6. do utorka 9. oktobra, sa posetiocima, slušaocima i potrošačima ćaskati na temu otvaranja Lidla i onog što prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji donosi.

„Pozivamo sve zainteresovane da dođu da se upoznamo, isprobaju naše proizvode i uvere se u njihov kvalitet. Jer za Lidl kamionče važi jednostavno pravilo „što u izlogu - to i u radnji’’, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović.

Lidl karavan startuje u Somboru, a tokom četiri dana posetiće sledeće gradove:

Subota, 6. oktobar

• Sombor, Trg Svetog Trojstva, 10-11h
  • Subotica, Trg slobode, 15-16h

Nedelja, 7. oktobar

• Zrenjanin, Trg slobode, 9-10h
  • Novi Sad, Trg slobode, 13-14h

Ponedeljak, 8. oktobar

• Leskovac, Bulevar Oslobodjenja, 8-9h
  • Niš, Trg kralja Milana, 12-13h

Utorak, 9. oktobar

• Smederevo, Trg republike, 8-9h
  • Kragujevac, Trg kod krsta, 12-13h

Istovremeno otvaranje 16 Lidl prodavnica u 12 gradova širom Srbije najavljeno je za 11. oktobar ujutru, u 8 časova. Kao prvi savremeni diskont u Srbiji, Lidl će potrošačima ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Dođite da se upoznamo!

Proizvodi