POZNATI DOBITNICI LIDL NAGRADNE IGRE HVALA OD SRCA!

Povodom prve godišnjice poslovanja, kompanija Lidl Srbija organizovala je Veliku nagradnu igru - Hvala od srca, kako bi se zahvalila potrošačima na poverenju koje su joj ukazali, a dobitnici vrednih nagrada izvučeni su na dan rođendana, 11. oktobra.

15.10.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Javno izvlačenje tri glavne nagrade organizovano je uživo na Prvom programu RTS-a. Nakon provere regularnosti, imena svih dobitnika objavljena su na sajtu kompanije Lidl. Glavna nagrada automobil BMW 320d otišla je u Novi Sad, a uživo je izvučeno i pet dobitnika zimovanja u Srbiji za celu porodicu, kao i deset dobitnika dvostranih side by side frižidera.

„Kako bismo se zahvalili potrošačima na poverenju i toploj dobrodošlici u svim gradovima, povodom rođendana kompanije Lidl, organizovali smo nagradnu igru u kojoj smo podelili oko 700 vrednih nagrada. Ovo je način da pokažemo da mislimo na naše verne potrošače i da volimo da ih iznenadimo“, istakla je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Osim glavnih nagrada, Lidl je poklonio i 15 električnih trotineta Xiaomi mi, 100 štapnih miksera Bosch, 400 vaučera za kupovinu u Lidlu u vrednosti od 3.000 dinara i 200 vaučera u vrednosti od 6.000 dinara.

Kompanija Lidl čestita svim dobitnicima na osvojenim nagradama.

• POZNATI DOBITNICI LIDL NAGRADNE IGRE HVALA OD SRCA!

Nova Pazova, 15.10.2019 12:00:00