PLAĆENA PRAKSA U LIDLU SRBIJA – PRIJAVE DO 22. APRILA

Kompanija Lidl Srbija pokrenula je dvomesečni program prakse „A LIDL bit of Experience“ za studente završnih godina određenih fakulteta i visokih škola, kao i za diplomce bez iskustva koji žele da steknu praktična znanja i uvid u način rada u velikoj kompaniji. Prijave su moguće do 22. aprila putem sajta karijera.lidl.rs, a praksa počinje 1. jula, zvaničnim danom dobrodošlice za sve praktikante.

03.04.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Kompanija Lidl, koja je nagrađena priznanjem „Top Employer Europe”, u Srbiji zapošljava preko 1.500 zaposlenih. Sa budućim praktikantima Lidl Srbija će sklopiti ugovor i obezbediti odgovarajuću mesečnu naknadu, i najvažnije od svega, pružiti im mogućnost učenja, profesionalnog razvoja i napretka.

 

Svaki od praktikanata imaće na raspolaganju pomoć mentora koji će ga uvesti u radno okruženje, detaljno ga upoznati sa radnim zadacima i davati mu smernice i povratne informacije o njegovom radu u cilju što kvalitetnijeg usvajanja znanja. Praktikanti koji uspešno završe ovaj program, dobiće preporuku, kao i potvrdu o završenoj praksi. Obaveze praktikanta su sprovođenje konkretnog projekta i obavljanje dnevnih zadataka, čime će steći uvid u rad sektora u kojem obavlja praksu.

 

Kandidati koji odgovaraju profilu budućeg praktikanta u kompaniji Lidl Srbija treba da budu studenti završnih godina fakulteta, visokih škola ili diplomci bez mnogo radnog iskustva, prema kriterijumima definisanim u opisima pozicija na sajtu karijera.lidl.rs. Dodatno, treba da imaju preduzetnički duh, samoinicijativu, dobre organizacione sposobnosti, te da budu komunikativni i odgovorni.

 

Prijave traju do 22. aprila, a svi zainteresovani studenti i diplomci mogu da dobiju više informacija i pošalju svoje prijave putem sajta karijera.lidl.rs.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (7.2 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više