OBRENOVAC I SREMSKA MITROVICA DOBILI SVOJE LIDL PRODAVNICE

Tačno u 8 sati jutros, prvi potrošači ušli su u Lidl prodavnice u Obrenovcu, u ulici Cara Lazara 14 i u Sremskoj Mitrovici na Bulevaru Konstantina Velikog 21, čime se broj prodavnica prvog savremenog diskonta u našoj zemlji popeo na 29.

06.06.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Po već ustaljenoj tradiciji, kompanija Lidl Srbija pripremila je za potrošače u oba grada tradicionalne slavljeničke cene koje će trajati naredna četiri dana. Sve do nedelje, Obrenovčani i Mitrovčani će po akcijskim cenama moći da kupe, između ostalog, sveže pileće meso, domaću kafu, banane, čajnu kobasicu, krofne iz Lidlove pekare,  ali i da uživaju u ostatku pažljivo odabranog asortimana od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

“Današnjim otvaranjima prodavnica u Obrenovcu i Sremskoj Mitrovici, još jednom smo pokazali da držimo obećanje dato prilikom otvaranja prvih Lidl prodavnica - da ćemo nastaviti širenje sa ciljem da što većem broju građana Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu. Ovo svakako ne bismo mogli bez poverenja koje su nam ukazali potrošači u svim gradovima u kojima već poslujemo”, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Potrošači u Lidl prodavnicama imaju priliku da iskuse jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, uz uštedu vremena. Lidl prodavnice odlikuju se i jasnim rasporedom polica koji olakšava snalaženje, brz prolazak kroz kase i veliki, besplatan parking za potrošače.

Prvi savremeni diskont u našoj zemlji razlikuje se i po tome što osim prehrambenih proizvoda, potrošačima pruža i asortiman neprehrane koji odgovara sezonskim potrebama. Kako je najavljeno, trenutno je u ponudi letnji asortiman, gde možete da pronađete letnje rekvizite, opremu za baštu, modernu i udobnu letnju garderobu, kozmetiku za sunčanje i sve što je potrebno da se opustite i uživate u sunčanim danima. Brojni artikli tekstila proizvedeni su u saradnji sa institutom Hohenstein koji garantuje garderobu proverenog kvaliteta, krojeva prilagođenih telu i dokazano bez upotrebe štetnih materija.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novootvorene u Obrenovcu i Sremskoj Mitrovici, je od 08 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Otvaranje

• Tačno u 8 sati jutros, prvi potrošači ušli su u Lidl  prodavnice u Obrenovcu, u ulici Cara Lazara 14 i u Sremskoj Mitrovici na Bulevaru Konstantina Velikog 21, čime se broj prodavnica prvog savremenog diskonta u našoj zemlji popeo na 29.

OBRENOVAC I SREMSKA MITROVICA DOBILI SVOJE LIDL PRODAVNICE

Nova Pazova, 06.06.2019 12:00:00