OBRENOVAC I SREMSKA MITROVICA DOBIJAJU SVOJE LIDL PRODAVNICE

27.05.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Na policama Lidl prodavnica će se naći pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda među kojima su i Lidl brendovi, poput Fin Carre čokolade, domaće Sunga kafe, ali i mnogi drugi, koji su u ponudi isključivo u Lidl prodavnicama. Značaj Lidl brendova za ovu kompaniju posebno se pokazuje kroz brigu o kvalitetu proizvoda, od trenutka njihovog osmišljavanja, razvoja, proizvodnje i na kraju postavke na police i prodaje.

Osim sa Lidl brendovima, Obrenovčani i Mitrovčani dobiće i priliku da uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine, koji će im omogućiti da kupuju proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Želeći da svojim potrošačima uštedi dragoceno vreme, Lidl je prilikom opremanja svake prodavnice vodio računa o jasnom rasporedu polica kako bi se svi što lakše snašli, i što brže prošli kroz kase, bez čekanja u redovima. Sve to omogućava potrošačima da kupovinu završe veoma brzo i jednostavno, a ispred prodavnice nalazi se i veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice u Obrenovcu, na adresi Cara Lazara 14, i u Sremskoj Mitrovici, na adresi Bulevar Konstantina Velikog 21, nastaviće sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 8 do 22 časa.

Otvaranje

• Potrošači u 21 gradu širom zemlje već su se uverili u prednosti koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji, a sada su na red došla otvaranja prodavnica u Obrenovcu i Sremskoj Mitrovici. Tokom prvih radnih dana, potrošače u oba ova grada dočekaće slavljeničke cene koje je za njih, u stilu svakog dobrog komšije, pripremila kompanija Lidl Srbija.

OBRENOVAC I SREMSKA MITROVICA DOBIJAJU SVOJE LIDL PRODAVNICE

Nova Pazova, 27.05.2019 12:00:00