NOVI SADRŽAJ NA ADI CIGANLIJI: LJULJAŠKA SA VODOPADOM

Beograđani će od ovog leta imati priliku da uživaju u novom zabavnom sadržaju na Adi Ciganliji – ljuljašci sa vodopadom koju je jednom od omiljenih beogradskih kupališta omogućila kompanija Lidl Srbija.

26.07.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Beograđani će od ovog leta imati priliku da uživaju u novom zabavnom sadržaju na Adi Ciganliji – ljuljašci sa vodopadom koju je jednom od omiljenih beogradskih kupališta omogućila kompanija Lidl Srbija.

Ljuljaška sa vodopadom koja sa svakim zaletom prolazi kroz pravi vodeni zid pogodna je i za decu i za odrasle. Upravo zato, oni koji se plaše da će se pokvasiti ako isprobaju ljuljašku, ne moraju da brinu o tome, jer je podešena tako da slap vode nikada ne dotakne osobu koja se ljulja.

 

„Ada Ciganlija je mesto na kojem mnogi Beograđani, ali i turisti, rado provode svoje vreme, a mi smo došli na ideju da im ovo leto učinimo još zabavnijim. Veliko nam je zadovoljstvo što smo u blizini Lidl prodavnice na Adi, imali priliku da obogatimo sadržaj koji nudi beogradsko more, i nadamo se da će svi posetioci uživati u osvežavajućoj zabavi“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović, istakavši da će ljuljaška trajno ostati u posedu Ade Ciganlije.

 

Direktor JP Ada Ciganlija Robert Đukić, zahvalio se kompaniji Lidl Srbija rekavši da je JP Ada Ciganlija uvek usmerena ka konstantom obogaćivanju sadržaja Ade Ciganlije, a naročito onih koji su jedinstveni na ovim prostorima i imaju potencijal da privuku domaće i strane turiste. “Ada Ciganlija je najveći multifunkcionalni kompleks u okruženju i kao takva mora predstavljati lidera u inovacijama koje se tiču sportsko – rekreativno – zabavne ponude. Menadžment preduzeća poslovnu politiku vodi na taj način da iz sopstvenih sredstava ili kroz saradnju sa velikim svetskim brendovima kakav je kompanija Lidl Srbija, omogući svim posetiocima potpuno besplatno uživanje u jedinstvenim i atraktivnim sadržajima koji su karakteristični za omiljeno beogradsko izletište.”

 

Svi oni koji su zainteresovani da isprobaju ovu neobičnu ljuljašku, mogu je od sutra pronaći na Adi Ciganliji, na novobeogradskoj strani, pored već poznatog “bandžija”.

 

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (8.17 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više