LIDL STIŽE U VRBAS I PARAĆIN

Kompanija Lidl Srbija od marta ove godine, za sve svoje zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećanje nadoknade za topli obrok na mesečnom nivou. Na ovaj način, poboljšavaju se uslovi rada svim zaposlenima jednako, bez obzira na poziciju.

02.04.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Kompanija Lidl Srbija od marta ove godine, za sve svoje zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećanje nadoknade za topli obrok na mesečnom nivou. Na ovaj način, poboljšavaju se uslovi rada svim zaposlenima jednako, bez obzira na poziciju.

Tokom proteklih pola godine, stanovnici 19 gradova širom Srbije imali su priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje im Lidl nudi, a širenje mreže prvog savremenog diskonta u Srbiji, nastavlja se otvaranjem prodavnica u Vrbasu i Paraćinu. Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, Lidl je za posetioce u oba grada spremio posebne, slavljeničke cene.

 

Jedinstveno iskustvo kupovine, koje ovaj trgovinski lanac nudi, potrošačima omogućava da kupuju proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta uz uštedu vremena. Tome doprinosi pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, zatim činjenica da je prilikom opremanja svake prodavnice vođeno računa o jasnom rasporedu polica kako bi se potrošači što lakše snašli, i svakako, brz prolazak kroz kase, bez čekanja u redovima. Sve to omogućava potrošačima da kupovinu završe veoma brzo i jednostavno, a ispred prodavnice nalazi se i veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

 

Iako su sve Lidl prodavnice u Srbiji građene po savremenom konceptu i samim tim identične, Lidl u Paraćinu je jedinstven po tome što čuva deo istorije. Naime, pred početak izgradnje ove prodavnice, na lokaciji je otkriveno arheološko nalazište koje je dalo uvid u delove prošlosti koje je Lidl, u saradnji sa Zavičajnim muzejom Paraćin, odlučio da sačuva od zaborava i podeli sa građanima ovog grada i ostatka Srbije.

 

Kompanija Lidl Srbija finansirala je zaštitna arheološka istraživanja, tokom kojih su na lokaciji otkriveni različiti predmeti iz svakodnevne upotrebe koji potiču iz I veka naše ere, poput delova nakita, tegova i raznovrsnih alata koji su napravljeni od kosti i kamena, dok najveći broj tih nalaza čine delovi grnčarije. Zahvaljujući saradnji sa Zavičajnim muzejom, posetioci Lidla će moći da se upoznaju sa odabranim replikama pronađenih predmeta koji govore o postojanju naselja u kome su tokom I i II veka naše ere zajedno živeli Kelti i Dačani, ali i Rimljani.

 

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice u Vrbasu, na adresi Maršala Tita 2 i u Paraćinu, na adresi Carice Milice 4, nastaviće sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 8 do 22 časa.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (3.41 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više