LIDL STIŽE U VRBAS I PARAĆIN

02.04.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Tokom proteklih pola godine, stanovnici 19 gradova širom Srbije imali su priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje im Lidl nudi, a širenje mreže prvog savremenog diskonta u Srbiji, nastavlja se otvaranjem prodavnica u Vrbasu i Paraćinu. Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, Lidl je za posetioce u oba grada spremio posebne, slavljeničke cene.

Jedinstveno iskustvo kupovine, koje ovaj trgovinski lanac nudi, potrošačima omogućava da kupuju proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta uz uštedu vremena. Tome doprinosi pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, zatim činjenica da je prilikom opremanja svake prodavnice vođeno računa o jasnom rasporedu polica kako bi se potrošači što lakše snašli, i svakako, brz prolazak kroz kase, bez čekanja u redovima. Sve to omogućava potrošačima da kupovinu završe veoma brzo i jednostavno, a ispred prodavnice nalazi se i veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Iako su sve Lidl prodavnice u Srbiji građene po savremenom konceptu i samim tim identične, Lidl u Paraćinu je jedinstven po tome što čuva deo istorije. Naime, pred početak izgradnje ove prodavnice, na lokaciji je otkriveno arheološko nalazište koje je dalo uvid u delove prošlosti koje je Lidl, u saradnji sa Zavičajnim muzejom Paraćin, odlučio da sačuva od zaborava i podeli sa građanima ovog grada i ostatka Srbije.

Kompanija Lidl Srbija finansirala je zaštitna arheološka istraživanja, tokom kojih su na lokaciji otkriveni različiti predmeti iz svakodnevne upotrebe koji potiču iz I veka naše ere, poput delova nakita, tegova i raznovrsnih alata koji su napravljeni od kosti i kamena, dok najveći broj tih nalaza čine delovi grnčarije. Zahvaljujući saradnji sa Zavičajnim muzejom, posetioci Lidla će moći da se upoznaju sa odabranim replikama pronađenih predmeta koji govore o postojanju naselja u kome su tokom I i II veka naše ere zajedno živeli Kelti i Dačani, ali i Rimljani.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice u Vrbasu, na adresi Maršala Tita 2 i u Paraćinu, na adresi Carice Milice 4, nastaviće sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 8 do 22 časa.

Otvaranje

• Kompanija Lidl Srbija od marta ove godine, za sve svoje zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećanje nadoknade za topli obrok na mesečnom nivou. Na ovaj način, poboljšavaju se uslovi rada svim zaposlenima jednako, bez obzira na poziciju.

LIDL STIŽE U VRBAS I PARAĆIN

Nova Pazova, 02.04.2019 12:00:00