LIDL SRBIJA: VELIKO HVALA NA POVERENJU!

15.10.2018 12:00:00 | Nova Pazova

„Prvi dani rada Lidla u Srbiji prošli su u znaku dugoočekivanog susreta. Lično sam posetio veliki broj prodavnica i bio zatečen pozitivnom energijom koja se mogla osetiti. Potrošačima prvenstveno hvala što su nam ukazali poverenje i nadamo se da će nastaviti da kupuju kod nas. Nakon „slavljeničkih“ cena povodom otvaranja,  nastavićemo da činimo kvalitet dostupnim.

Zahvalio bih se i našim zaposlenima - oni su omogućili da otvaranje svih 16 prodavnica prođe u najboljem redu i u utisak kupovine dodali pečat srdačnosti. Radili smo najbolje što smo umeli i izvinjavam se ako je iko doživeo bilo kakve neprijatnosti.

Nakon ovih otvaranja, nastavićemo sa širenjem mreže prodavnica, kako bismo bili dostupni što većem broju građana, pa će do kraja godine biti otvoreno još 7 prodavnica u Beogradu kod Ade, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu“ izjavio je Tomislav Šapina, generalni direktor kompanije Lidl Srbija.

Otvaranje

• Lidl je prošlog četvrtka uspešno otvorio prvih 16 prodavnica u Srbiji. Generalni direktor kompanije Lidl Srbija, Tomislav Šapina, zahvaljuje potrošačima na strpljenju i zaposlenima na zalaganju.

LIDL SRBIJA: VELIKO HVALA NA POVERENJU!

Nova Pazova, 15.10.2018 12:00:00