LIDL SRBIJA TRAŽI BUDUĆE RUKOVODIOCE PRODAVNICA

Kompanija Lidl Srbija poziva zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica koji će imati priliku da otvore prve Lidl prodavnice u Srbiji u 2018. godini.

05.09.2016 12:00:00 | Beograd
Kompanija Lidl Srbija poziva zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica koji će imati priliku da otvore prve Lidl prodavnice u Srbiji u 2018. godini.

Poziv je otvoren do 25. septembra za sve koji imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov. Kompanija traži odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom. Kandidatima koji prođu selekciju ponudiće se zaposlenje na neodređeno vreme i atraktivna zarada, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum 9 meseci za koju su pokriveni svi troškovi. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil koji mu je na raspolaganju 24 sata, i u privatne svrhe.

 

Kandidati se traže u gradovima u kojima Lidl planira da otvori svoje prodavnice u Srbiji: Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

 

Podsećanja radi, izgradnja Lidl prodavnice u Smederevu je završena, a trenutno se gradi još devet prodavnica i veliki logistički centar u Novoj Pazovi. Iako će izgradnja pomenutog centra i prodavnica biti završena sledeće godine, Lidl planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije

Poslodavac

Drugi mediji

Press materijali (1)
  • LIDL SRBIJA TRAŽI BUDUĆE RUKOVODIOCE PRODAVNICA

    Beograd, 05.09.2016 12:00:00

    Dokumenta (1) Fotografije (1)
    download

Saznaj više