LIDL SRBIJA NE STOJI IZA NAGRADNE IGRE NA INSTAGRAMU

01.10.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Pomenuta stranica ni na koji način nije povezana sa kompanijom, pa ovim putem Lidl moli sve korisnike da ne prihvataju zahteve stranica koje nisu verifikovane kao zvanični Lidl profili. Posebno je bitno da ne ostavljaju svoje lične podatke koji su traženi, jer u suprotnom ne mogu preuzeti odgovornost za zloupotrebe koje mogu nastati aktivnostima lažne stranice.

Kompanija Lidl komunicira sa svojim korisnicima isključivo putem svojih zvaničnih profila: https://www.instagram.com/lidlsrbija i verifikovane stranice od strane Facebook-a https://www.facebook.com/lidlsrbija. Takođe, Lidl Srbija će i ubuduće voditi računa o sigurnosti svih svojih korisnika, koje će blagovremeno obaveštavati o svim aktuelnostima isključivo putem zvaničnih kanala komunikacije kompanije.

Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći validne informacije.

• Predstavništvo kompanije Lidl u Srbiji zvanično obaveštava sve korisnike da ne stoji iza nagradnih igara i lažnih profila koji se pojavljuju ovih dana na društvenim mrežama. Na lažnoj Instagram stranici pojavila se informacija o nagradnim konkursima koji pozivaju na prijavu tražeći lične podatke kandidata. Kompanija apeluje na potrošače da se ne prijavljuju i ne ostavljaju svoje podatke, radi njihove zaštite.

LIDL SRBIJA NE STOJI IZA NAGRADNE IGRE NA INSTAGRAMU

Nova Pazova, 01.10.2019 12:00:00