LIDL SRBIJA I PRIVREDNA KOMORA SRBIJE - DAN DOBAVLJAČA

U okviru Dana Dobavljača Privredne komore Srbije, predstavnici kompanije Lidl Srbija susreli su se sa potencijalnim domaćim dobavljačima voća i povrća koji ispunjavaju međunarodne standarde kvaliteta. Proizvođači i distributeri imali su prilike da se upoznaju sa mogućnostima, standardima kvaliteta i procesom selekcije kojima će se Lidl Srbija rukovoditi prilikom izbora dobavljača.

31.10.2017 12:00:00 | Nova Pazova

„Ideja današnjeg događaja je da proizvođači i distributeri voća i povrća saznaju više o potrebama Lidla i načinu na koji mogu postati njihovi dobavljači. Današnji događaj je tek prvi korak u komunikaciji, a nadamo se da će rezultirati konkretnim poslovima. Dan dobavljača predstavlja redovnu aktivnost Privredne komore Srbije, a u narednom periodu PKS će kreirati digitalne alate koji će olakšati povezivanje dobavljača i trgovaca. Trgovci predstavljaju most između proizvođača i krajnjih kupaca“, rekao je Veljko Jovanović, direktor Sektora za poljoprivredu PKS.

U svim zemljama u kojima posluje, Lidl je prepoznat od strane kupaca po ponudi koju odlikuje najbolji odnos kvaliteta i cene, što će biti koncept kojim će nastupiti i u Srbiji.

„Kako bismo osigurali visok kvalitet i svežinu proizvoda u svakoj kategoriji, pa tako i kod voća i povrća, puno pažnje posvećujemo izboru dobavljača. Zbog toga nam je izuzetno važno što smo danas dobili priliku da započnemo direktnu komunikaciju sa domaćim dobavljačima, koji će biti naši potencijalni partneri “, istakao je Daniel Petrovečki, direktor nabavke Lidl Srbija.

U nastavku dana dobavljači su imali priliku da u direktnim razgovorima sa predstavnicima Lidla predstave svoj asortiman i postave sva dodatna pitanja. Događaj predstavlja početni korak za ostvarivanje moguće saradnje, a u narednim mesecima se očekuju konkretni rezultati sastanka.

• LIDL SRBIJA I PRIVREDNA KOMORA SRBIJE - DAN DOBAVLJAČA

Nova Pazova, 31.10.2017 12:00:00