LIDL SRBIJA I CRVENI KRST PONOVO U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

13.09.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Ako ste dobrog opšteg stanja organizma i imate između 18 i 65 godina, svratite do jedne od vama najbližih Lidl prodavnica i pomozite tako što ćete dati krv u transfuziomobilima koji će biti parkirani ispred Lidl prodavnica u Beogradu od 13 do 18 časova  prema sledećem rasporedu:

• Lidl, Novi Beograd (Zemunska 4), 16. septembar
  • Lidl, Rakovica (Kneza Višeslava 61V), 23. septembar
  • Lidl, Voždovac (Save Maškovića 4), 26. septembar
  • Lidl, Voždovac (Vojislava Ilića 143), 27. septembar
  • Lidl, Rakovica (Patrijarha Joanikija 11V), 30. septembar

Da biste postali dobrovoljni davalac, vaša telesna težina mora da prelazi 50 kilograma, a potrebno je i da dežurne lekarske ekipe utvrde da je vaše zdravstveno stanje u redu, odnosno da davanjem krvi nećete ugroziti sebe, niti osobu kojoj će krv biti donirana. Važno je znati da žene mogu dobrovoljno da daju krv na svaka četiri meseca, a muškarci na tri. U svakom trenutku se možete obratiti volonterima Crvenog krsta za dodatne informacije.

Pokažite humanost i odazovite se pozivu kompanije Lidl Srbija i Crvenog krsta Srbije!

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europ” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 29 prodavnica u 22 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

CSR

• Nakon letnje akcije koju je podržala kompanija Lidl Srbija, prikupljanje jedinica krvi se nastavlja i u septembru. Crveni krst Srbije i Lidl Srbija pozivaju sve građane da se priključe novoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja će, počevši od 16. septembra, biti organizovana na parkinzima pet Lidl prodavnica u Beogradu.

LIDL SRBIJA I CRVENI KRST PONOVO U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

Nova Pazova, 13.09.2019 12:00:00