LIDL OTVARA PRODAVNICE 11. OKTOBRA U 8 ČASOVA UJUTRU ISTOVREMENO ĆE SA RADOM POČETI 16 LIDL PRODAVNICA U 12 GRADOVA

03.10.2018 12:00:00 | Nova Pazova

„Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija.“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. Lidl je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla - pružiti svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini. U proces izgradnje prodavnica kompanija Lidl Srbija aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200  podizvođača - projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih.

Današnjom objavom dugoočekivanog datuma otvaranja je otkriveno i da su dva lica, koja su građani Srbije u protekle dve nedelje mogli da vide na bilbordima širom zemlje uz pitanje #kosuoni, zapravo, Lidlovi eksperti za kupovinu. Oni su najavljivali upravo ono po čemu je Lidl prepoznat od strane kupaca na svim tržištima na kojima posluje što najavljuje da će ponuditi i u Srbiji – najbolji odnos cene i kvaliteta.

Beograd:

•Bratstva i jedinstva 2d

•Vojislava Ilića 143

•Zemunska 4

•Kneza Višeslava 61v

•Save Maškovića 4

Bor - Zeleni bulevar 26a

Zrenjanin - Pere Dobrinovića 37

Kragujevac - Save Kovačevića 50b

Leskovac - Kralja Petra I 24

Niš - Vizantijski bulevar 47

Novi Sad - Bulevar Vojvode Stepe 2

Smederevo - Hajduk Stankova 2

Sombor - Josifa Pančića 6

Subotica - Pala Papa 1

Užice - Norveških interniraca 1b

Šabac - Vojvode Janka Stojičevića 1

OTVARANJE od novembra do kraja godine*

Beograd – Ada

Vršac

Inđija

Jagodina

Kikinda

Kruševac

Pančevo

*O otvaranju prodavnica u drugim gradovima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Otvaranje

• Kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje. Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji. Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

Nova Pazova, 03.10.2018 12:00:00