LIDL OBELEŽAVA ROĐENDANSKU NEDELJU

10.10.2019 12:00:00 | Nova Pazova

„Rođendanska nedelja je odličan povod da nastavimo sa otvaranjem novih prodavnica, sa ciljem da odabrani proizvodi sa najboljim odnosom cene i kvaliteta budu što dostupniji našim potrošačima. Kako bismo im se zahvalili na ukazanom poverenju i toploj dobrodošlici, organizovali smo i nagradnu igru ’Hvala od srca’, gde smo im omogućili da osvoje vredne nagrade. Slavljenički raspoloženi, nastavljamo da stremimo prevazilaženju očekivanja i omogućujemo pametnu kupovinu“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl Srbija, Martina Petrović.

U atmosferi slavlja u svim Lidl prodavnicama širom Srbije dostupan je veliki broj proizvoda po neverovatnim rođendanskim cenama. Snižene su svakodnevne prehrambene namirnice poput, dugotrajnog mleka, domaće kafe, jogurta i različitih vrsta sireva, ali i voće i povrće.

Posebnu ponudu ovog vikenda predstavljaju proizvodi u okviru „Italijanske nedelje“ – italijanske paste, salame, sirevi, sosevi, maslinovo ulje, slatkiši i vina – koji se po povoljnim cenama mogu pronaći u svim Lidl prodavnicama. Uz specijalitete zemlje poznate po vrhunskim gastronomskim zalogajima, mediteranska inspiracija u kuhinji nikad nije bila bliže.

A u nedelji prvog rođendana Lidla nalazi se i 30 posto popusta na male kućne aparate - poput tostera, blendera, ili kontaktnog grila. U skladu sa sezonom, od neprehrambenih proizvoda potrošači u kratkotrajnoj ponudi imaju jesenju kolekciju odeće za žene, muškarce i decu, te proizvode kao što su igračke, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Pravo je vreme da se pridružite Lidl rođendanskom slavlju!

• U okviru proslave svog prvog rođendana, kompanija Lidl Srbija je za potrošače pripremila velika iznenađenja i akcijske popuste i do 30 odsto, gastronomski asortiman u okviru „Italijanske nedelje“, a građane Kragujevca, Pirota i Loznice obradovala otvaranjem svojih novih prodavnica. Ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji je, nakon ovih otvaranja, porastao na 33, u kojima građani Srbije mogu da uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine.

LIDL OBELEŽAVA ROĐENDANSKU NEDELJU

Nova Pazova, 10.10.2019 12:00:00