Instagram stranica Lidl Srbija proglašena je dobitnikom priznanja „Top 50 najboljih onlajn stvari“ u prošloj godini u Srbiji u kategoriji društvenih mreža. Svečanо uručenje priznanja koja dodeljuje PC Press, održano je juče u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda po dvadeset drugi put, i okupilo je najznačajnije i najbolje što se nalazi na internetu, uključujući sajtove, društvene mreže, YouTube kanale i mobilne aplikacije.

07.02.2019 12:00:00 | Nova Pazova

U društvu najboljih Lidl se našao zahvaljujući tome što je za veoma kratko vreme od oktobra 2018. godine, plasiranjem korisnih i zanimljivih, atraktivno upakovanih sadržaja, oko svoje Instagram stranice okupio bazu od oko 58 hiljada pratilaca. Publiku koja je nominovala favorite, kao i stručni žiri koji je odlučivao o dobitnicima, privuklo je to što se na Lidlovom Instagram profilu, pored fotografija proizvoda, mogu pronaći i saveti vezani za zdravu ishranu, recepti za pripremu ukusnih obroka i poslastica kao i poneki beauty savet.

„U Instagram avanturu upustili smo se pre samo četiri meseca i veoma nas raduje da su nas pratioci za tako kratko vreme prepoznali i zavoleli. Pored pravovremnog informisanja, naš cilj je uvek bio da kvalitetnim i relevantnim sadržajima obogatimo njihov život i inspirišemo ih na pozitivne promene. Ovo priznanje nam je potvrda da smo na pravom putu i podsticaj da našu priču nastavimo”, izjavila je Snežana Jelić iz kompanije Lidl Srbija nakon uručenja nagrade.

• INSTAGRAM STRANICA LIDL SRBIJA DOBITNIK PRIZNANJA „TOP 50 NAJBOLJIH ONLAJN STVARI“ U 2018. U SRBIJI

Nova Pazova, 07.02.2019 12:00:00