LIDL SRBIJA SPAJA PRAZNIKE ZA SVE ZAPOSLENE

30.04.2020 15:15:00 | Nova Pazova

• Kompanija Lidl Srbija obaveštava potrošače da tokom prvomajskih praznika, u petak, subotu i nedelju (1 - 3. maj) Lidl prodavnice neće raditi.  U ovoj vanrednoj situaciji naši zaposleni su bili tu za svoje sugrađane, i iz dana u dan se prilagođavali promenama i potrebama za snadbevanjem, dajući uvek više i obezbeđujući prijatnu kupovinu. Tim povodom, želimo da omogućimo svim našim zaposlenima da se u znak proslave Međunarodnog praznika rada, zasluženo odmore tokom tri spojena neradna dana.  Verujemo da su se naši potrošači već snabdeli za potrebe vikenda, a Lidl prodavnice biće opet otvorene od ponedeljka, u 07 do 17h. Sva aktuelna radna vremena i promene, mogu se pratiti na zvaničnoj stranici kompanije Lidl Srbija, na linku lidl.rs.

LIDL SRBIJA SPAJA PRAZNIKE ZA SVE ZAPOSLENE

Nova Pazova, 30.04.2020 15:15:00