ŠTO U IZLOGU – TO I U RADNJI“, LIDL KAMIONČE KREĆE NA PUTOVANJE KROZ SRBIJU

PRVA STANICA LIDL KAMIONČETA SA JEDINSTVENIM LIDL BRENDOVIMA JE SOMBOR, A TOKOM ČETIRI DANA POSETIĆE JOŠ SEDAM GRADOVA ŠIROM SRBIJE

05.10.2018 12:00:00 | Nova Pazova

PRVA STANICA LIDL KAMIONČETA SA JEDINSTVENIM LIDL BRENDOVIMA JE SOMBOR, A TOKOM ČETIRI DANA POSETIĆE JOŠ SEDAM GRADOVA ŠIROM SRBIJE

U susret najavljenom otvaranju Lidl prodavnica, građani Sombora, Subotice, Zrenjanina, Novog Sada, Leskovca, Niša, Smedereva i Kragujevca imaće priliku da se na centralnim gradskim trgovima, zahvaljujući Lidl kamiončetu, upoznaju sa jedinstvenim Lidl brendovima koje do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji, a koji će ih, po otvaranju, čekati na Lidlovim policama.

Domaćini Lidl kamiončeta su omiljeni radijski dvojac, Dragan Ilić – na terenu i Gorica Nešović – u radijskom studiju, koji će, od subote 6. do utorka 9. oktobra, sa posetiocima, slušaocima i potrošačima ćaskati na temu otvaranja Lidla i onog što prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji donosi.

 „Pozivamo sve zainteresovane da dođu da se upoznamo, isprobaju naše proizvode i uvere se u njihov kvalitet. Jer za Lidl kamionče važi jednostavno pravilo „što u izlogu - to i u radnji’’, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović.

Lidl karavan startuje u Somboru, a tokom četiri dana posetiće sledeće gradove:

 

Subota, 6. oktobar

  • Sombor, Trg Svetog Trojstva, 10-11h
  • Subotica, Trg slobode, 15-16h

 

Nedelja, 7. oktobar

  • Zrenjanin, Trg slobode, 9-10h
  • Novi Sad, Trg slobode, 13-14h

 

Ponedeljak, 8. oktobar

  • Leskovac, Bulevar Oslobodjenja, 8-9h
  • Niš, Trg kralja Milana, 12-13h

 

Utorak, 9. oktobar

  • Smederevo, Trg republike, 8-9h
  • Kragujevac, Trg kod krsta, 12-13h

 

Istovremeno otvaranje 16 Lidl prodavnica u 12 gradova širom Srbije najavljeno je za 11. oktobar ujutru, u 8 časova. Kao prvi savremeni diskont u Srbiji, Lidl će potrošačima ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

 

Dođite da se upoznamo!

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (3.63 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više