LIDL OTVARA JOŠ DVE PRODAVNICE 14. MARTA

Nakon gotovo pola godine uspešnog poslovanja u prve 23 prodavnice, kompanija Lidl Srbija nastavlja širenje mreže otvaranjem još dve prodavnice – U Beogradu na Labudovom brdu i u Čačku.

04.03.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Nakon gotovo pola godine uspešnog poslovanja u prve 23 prodavnice, kompanija Lidl Srbija nastavlja širenje mreže otvaranjem još dve prodavnice – U Beogradu na Labudovom brdu i u Čačku.

Lidl prodavnice u Beogradu, na Labudovom brdu – na adresi Patrijarha Joanikija br. 11v i u Čačku, u Beogradskoj ulici br. 1, počeće sa radom u četvrtak 14. marta, u 8 časova ujutru. Prvi savremeni diskont u Srbiji, kao i prilikom prethodnih otvaranja, nastavlja sa praksom dobrog slavljeničkog raspoloženja, pa Beograđane i Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cene odabranih artikala.

 

„Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnice na Labudovom brdu i u Čačku su tek prve koje otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što smo ponovo krenuli sa talasom otvaranja i osvajanjem srca novih potrošača. Kao i svaki put do sad, potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

 

Oni koji budu prvi posetili novootvorene prodavnice, imaće priliku da učestvovanjem u kvizu „Točak znanja“ provere svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiju zanimljive poklone.

Bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, je ono što će i ovoga puta potrošače dočekati na policama. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača.

 

Ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja.

 

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice u Beogradu i Čačku nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 08 do 22 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

 

Lidl prodavnice u Srbiji se odlikuju modernim dizajnom, većim prodajnim prostorom i prostranijim parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje. Te karakteristike, uz više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (742.83 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više