KOMPANIJA LIDL SRBIJA I GRAD BOR ZAJEDNIČKI OBNOVILI DEČIJE IGRALIŠTE

Dečije igralište u Boru, pored Lidlove prodavnice u ulici Zeleni bulevar bb, zasijalo je danas novim bojama, i spremno je za igru dece i mladih zahvaljujući saradnji Grada Bora i kompanije Lidl Srbija, koja je pomogla obnovu ovog igrališta.

16.09.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Kompanija Lidl Srbija je izdvajanjem sredstava, kroz zajednički projekat sa Gradom, doprinela ostvarenju ideje da igralište postane lepše mesto za usvajanje novih i negovanje starih sportskih navika, i time još jednom pokazala brigu prema zajednici u kojoj posluje.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas u Boru, i što donacijom kojom smo pomogli opremanje igrališta, možemo da izmamimo osmehe na licu najmlađih, ali i da pokažemo našu zahvalnost građanima Bora kao zahvalnost za poverenje koje nam ukazuju već skoro godinu dana otkako u ovom gradu postoji Lidl prodavnica“ , izjavila je Ivana Vukić iz korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

 

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić zahvalio se kompaniji Lidl Srbija rekavši da je rekonstrukcija ovog igrališta važan projekat za dobrobit građana Bora.

 

„Sa ponosom ističem da je ovo još jedan uspešan projekat uređenja igrališta u našem gradu, koji smo ovog puta zajednički realizovali sa kompanijom Lidl Srbija, a koja je na ovaj način pokazala društveno odgovorno poslovanje. Drago mi je što će stanovnici, a prvenstveno mališani naše najveće mesne zajednice moći da kvalitetno provode svoje vreme na ovom igralištu, i što smo obnovom ovog sportskog terena uslišili potrebe naših sugrađana”, rekao je Milikić.

 

Lidl prodavnica u Boru otvorena je u prvom talasu, kada je prvi savremeni diskont u Srbiji započeo poslovanje u oktobru 2018. godine.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (3.79 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više