JEDINSTVENI KONCEPT LIDL PEKARE ODUŠEVIO SRPSKE POTROŠAČE - TAJNA JE U SVEŽINI

Nakon skoro šest meseci uspešnog poslovanja kompanije Lidl, kao jedan od segmenata prodavnice koji je osvojio srca potrošača, izdvaja se pekara u kojoj se raznovrsan asortiman peciva peče više puta na dan.

13.03.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Nakon skoro šest meseci uspešnog poslovanja kompanije Lidl, kao jedan od segmenata prodavnice koji je osvojio srca potrošača, izdvaja se pekara u kojoj se raznovrsan asortiman peciva peče više puta na dan.

Danas su predstavnici medija kroz degustaciju proizvoda imali priliku da se upoznaju sa jedinstvenim konceptom Lidlove pekare koja se nalazi u svakoj Lidl prodavnici i uvere se u svežinu i širinu asortimana.

 

„Veoma nas raduje što je Lidlova pekara jedan od omiljenih delova naše prodavnice. Potrošače smo osvojili kvalitetom i ukusom, i pre svega, svežinom koju obezbeđujemo tako što pecivo pečemo više puta na dan. U pogledu ponude, uvek istražujemo ukuse potrošača kako bismo prilagodili ponudu, što smo radili pre i nakon otvaranja prodavnica. Rezultat su sveža raznovrsna peciva za naše potrošače u svako doba dana”, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

 

Prepoznatljiva Lidlova mirisna pekara sastoji se od sitnih punjenih slanih i slatkih peciva, ali i raznovrsne ponude hlebova – od onih koji su omiljeni gurmanima, poput hleba sa krompirom ili lukom, lovačkog hleba, bageta i somuna, do onih za ljude koji vode računa o balansiranoj ishrani – raženih ili sa više vrsta semenki. Sve proizvode potrošači preuzimaju sami uz pomoć hvataljke i rukavica, što pored toga što je praktično, je i higijensko rešenje.

 

Zaposleni Lidla, hleb i peciva peku više puta dnevno, pa su sveži, hrskavi i neodoljivo mirisni proizvodi dostupni u svako doba dana – kako za doručak, tako i za ručak i večeru.

 

Lidl pekara će dočekati potrošače i na dve nove lokacije čije je otvaranje sutra.

 

„Do sada, otvorene su ukupno 23 prodavnice u 18 gradova širom Srbije, i srećni smo što su nas potrošači lepo prihvatili. Sa zadovoljstvom možemo da najavimo da sutra otvaramo još dve prodavnice, na Labudovom brdu u Beogradu, i u Čačku, a u nastavku godine očekuje nas još otvaranja“, dodala je Petrović.

 

Tokom današnje posete Lidlovoj pekari, novinari su se zabavili takmičeći se u pravljenju sendviča od raznih vrsta Lidlovih hlebova, a pobedu je odneo tim sačinjen od predstavnika redakcija televizije RTS i časopisa InStore. Nimalo lak zadatak izneo je stručni žiri sastavljen od naših poznatih food blogerki: Maje Petrović (Vitki Gurman), Mile Vujisić (Milas Homemade) i Olivere Senić (Ja u kuhinji), koje su bodrile takmičare i odabrale najbolji sendvič.

 

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (5.7 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više