35 LIDLOVIH PRODAVNICA U SRBIJI

Prvi savremeni diskont otvorio još dve prodavnice - u Beogradu i Novom Sadu

07.11.2019 12:00:00 | Nova Pazova

Jubilarna deseta Lidl prodavnica u Beogradu u Vojvođanskoj 117, kao i druga u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50 otvorene su jutros u 8 časova

Jubilarna deseta Lidl prodavnica u Beogradu u Vojvođanskoj 117, kao i druga u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50 otvorene su jutros u 8 časova. Sa najnovijim otvaranjima, građanima Srbije su najbolji odnos cene i kvaliteta i jedinstveno iskustvo kupovine dostupni u Lidlu na čak 35 lokacija, u 24 grada širom zemlje.

„Nakon proslave rođendana u kome smo potrošačima poklonili nagradnu igru, sa pojačanjem u vidu dve nove prodavnice i novim timovima, ulazimo u vreme prazničnog raspoloženja. Pravovremena i jednostavna kupovina, učiniće odabir poklona i pripreme za svečane trpeze manje stresnim, a uz Lidl i pre svega, jeftinijim“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Već tradicionalno, potrošače u novootvorenim prodavnicama očekuju slavljenički popusti i akcije. Dodatno, posebnu pažnju potrošača od ovog četvrtka u svim Lidlovim prodavnicama privući će Deluxe asortiman, idealan za periode praznovanja, jer nudi specijalitete prvoklasnog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa. 

Za većinu ljudi sezona praznika je puna užurbanih priprema i nepredviđenih situacija. Ali, uz Lidl pretpraznična sezona biće puna uživanja, jer  Deluxe proizvodi donose izbor slanih i slatkih jela za bogato ukrašenu prazničnu trpezu, uz povoljne cene. Domaćini mogu da se raduju opuštenim praznicima, jer za svakoga ima ponešto, od tradicionalnih jela do nesvakidašnjeg menija za one koji su spremni da isprobaju nove ukuse.

Lidl svojim potrošačima prvoklasne specijalitete čini dostupnim i ostavlja im više vremena za uživanje sa porodicom, a ovi proizvodi biće u ponudi dok traju zalihe.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i dve nove, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, a ovo radno vreme će važiti i na Dan primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.98 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više