Fer poslovanje
Mala dela su velika stvar - Lidl Srbija i Crveni krst Srbije prikupljaju namirnice za najugroženije  U susret predstojećim praznicima, Lidl Srbija pokrenuo je veliku kampanju prikupljanja namirnica za korisnike humanitarnih programa Crvenog krsta Srbije, pod nazivom „Mala dela su velika stvar“, u kojoj smo pozvali naše potrošače da kupe i doniraju proizvode. Ova akcija je trajala od 28. novembra do 15. decembra u svim Lidl prodavnicama, a u znak zahvalnosti doprinosu potrošača, mi ćemo obezbediti dodatna novčana sredstva, namenjena opremanju više od 10 narodnih kuhinja širom Srbije. U ovom periodu, svi oni koji dođu u Lidl, mogli su da kupe obeležene osnovne životne namirnice, konditorske proizvode i sredstva za higijenu, a onda da ih odlože na sto iza kasa.  Prikupljeni proizvodi dostavljeni su lokalnim organizacijama Crvenog krsta Srbije, a o prikupljenim količinama ćemo uskoro obavestiti sve one koji su svojim malim zalaganjem učinili da i oni najugroženiji imaju prazniči obrok.

Humanitarna akcija za pomoć najugroženijima

Krajem 2019. godine, Lidl Srbija pokrenuo je veliku kampanju prikupljanja namirnica za korisnike humanitarnih programa Crvenog krsta Srbije, pod nazivom „Mala dela su velika stvar“. Ova akcija je trajala od 28. novembra do 15. decembra u svim Lidl prodavnicama, i svi oni koji dođu u Lidl, mogli su da kupe obeležene osnovne životne namirnice, konditorske proizvode i sredstva za higijenu, a onda da ih odlože na sto iza kasa.

Zahvaljujući vama, prikupljeno je više od 15 tona namirnica u svim Lidlovim prodavnicama, a prikupljeni proizvodi dostavljeni su lokalnim organizacijama Crvenog krsta Srbije i koje su ih rasporedile prema potrebama korisnika.

U znak zahvalnosti za vaš doprinos, donirali smo rashladne uređaje i kuhinjsku opremu za 20 narodnih kuhinja širom Srbije i to u: Velikoj Plani, Aranđelovcu, Ćupriji, Kovinu, Lučanima, Malom Zvorniku, Jagodini, Gornjem Milanovcu, Užicu, Medveđi, Subotici, Požegi, Malom Iđošu, Priboju, Prijepolju, Svrljigu, Gadžinom Hanu, Kuršumliji, Majdanpeku i Vladimircima.

Dobro za planetu